Akrylfugemasse hvit Midun

ART.NR: 18180
Miljøtilpasset, akrylbasert fugemasse med god hefteevne mot de fleste byggematerialer, som betong, tre, metall, glass og malte overflater.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Akrylfugemasse hvit Midun

Miljøtilpasset, akrylbasert fugemasse med god hefteevne mot de fleste byggematerialer, som betong, tre, metall, glass og malte overflater.

Beregnet for tetting og utjevning av fuger innendørs, f.eks. fuger rundt vinduer og dører, vegg- og metallpartier, ventilasjons- og rørgjennomføring slik som for tetting av sprekker og rifter for å forhindre luftlekkasje. Produktet kan også brukes for tetting av fuger ved montering av gipsplater. Fugemassen bør ikke brukes på fuktige overflater og må ikke brukes på fuges som er utsatt for konstant kontakt med vann, f.eks. i bassenger.

Fugen misfarger ikke omgivende materialer og kan males over med de fleste malingstyper som tilbys på markedet.

Overflater som skal fuges, må være rene, tørre og fri for støv. Metalloverflater skal avfettes, og maling som sitter løst, slipes bort. På sterkt sugende underlag må man først påføre en primer som består av 1 del fugemasse + 2 deler vann. La det tørke skikkelig. Påfør fugemassen med fugepistol eller trykkuftsprøyte. Press fugemassen mot underlaget, slik at det ikke dannes noen luftlommer. Jevn ut rett etter påføring med egnet verktøy som sparket eller fuktet svamp. Verktøyene må rengjøres rett etter bruk med vann. Fjern flekker og søk på samme måte.

Ved dype fuger bruker man bunnfylling med lukkede celler.

Tømt emballasje leveres til godkjent gjenvinningsanlegg for gjenvinning. Flytende rester må ikke tømmes ut i avløpet, men leveres til godkjent avfallsanlegg for destruksjon.

Teknisk informasjon

Brukstemperatur: +5 °C til +30 °C
Overflatetørr etter ca. 30 min. Gjennomherdet etter 1–3 døgn avhengig av temperatur og luftfuktighet.
Temperaturbestandighet for herdet fuge: –30 °C til +70 °C
Maksimal fugebevegelse: +/–10 % totalt
Beregnet materialforbruk, se teknisk dataark.
Vis mer
Merking
Informasjon om farer
EUH208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
Informasjon om beskyttelse
EUH208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
Varemerke Midun
Last ned mer informasjon