Akrylfugemasse 300ml Midun

Svanegodkjent, hvit
Artikkelnummer: 18180
Vekt: 0.52
Miljøtilpasset, akrylbasert fugemasse med god hefteevne mot de fleste byggematerialer, som betong, tre, metall, glass og malte overflater.
Valgt farge
OBS! Vær klar over at fargen på skjermen ikke alltid stemmer overens med virkeligheten.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
38 95 kr /stk
stk
Akrylfugemasse 300ml Midun
Miljøtilpasset, akrylbasert fugemasse med god hefteevne mot de fleste byggematerialer, som betong, tre, metall, glass og malte overflater.

Beregnet for tetting og utjevning av fuger innendørs, f.eks. fuger rundt vinduer og dører, vegg- og metallpartier, ventilasjons- og rørgjennomføring slik som for tetting av sprekker og rifter for å forhindre luftlekkasje. Produktet kan også brukes for tetting av fuger ved montering av gipsplater. Fugemassen bør ikke brukes på fuktige overflater og må ikke brukes på fuges som er utsatt for konstant kontakt med vann, f.eks. i bassenger.

Fugen misfarger ikke omgivende materialer og kan males over med de fleste malingstyper som tilbys på markedet.

Overflater som skal fuges, må være rene, tørre og fri for støv. Metalloverflater skal avfettes, og maling som sitter løst, slipes bort. På sterkt sugende underlag må man først påføre en primer som består av 1 del fugemasse + 2 deler vann. La det tørke skikkelig. Påfør fugemassen med fugepistol eller trykkuftsprøyte. Press fugemassen mot underlaget, slik at det ikke dannes noen luftlommer. Jevn ut rett etter påføring med egnet verktøy som sparket eller fuktet svamp. Verktøyene må rengjøres rett etter bruk med vann. Fjern flekker og søk på samme måte.

Ved dype fuger bruker man bunnfylling med lukkede celler.

Tømt emballasje leveres til godkjent gjenvinningsanlegg for gjenvinning. Flytende rester må ikke tømmes ut i avløpet, men leveres til godkjent avfallsanlegg for destruksjon.

Teknisk informasjon

Brukstemperatur: +5 °C til +30 °C
Overflatetørr etter ca. 30 min. Gjennomherdet etter 1–3 døgn avhengig av temperatur og luftfuktighet.
Temperaturbestandighet for herdet fuge: –30 °C til +70 °C
Maksimal fugebevegelse: +/–10 % totalt
Beregnet materialforbruk, se teknisk dataark.
Last ned mer informasjon
Merking
EU
Informasjon om farer
H208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
Raske fakta
Varemerke Midun