Midun Lettsparkel Medium

10l
Artikkelnummer: 18207
Vekt: 11.46

Midun lett hånd- og fugesparkel er et kvalitetstestet og svanemerket, middels kornete høykvalitetssparkel som er lett å arbeide med og som har en god fyllevne. Brukes for bred- og fugesparkling av gipsplater med papirremse. Midun lett hånd- og fugesparkel finnes i størrelsene 400 ml, 3 l og 10 l.

Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
58 95 kr /stk
stk
Midun Lettsparkel Medium
Basic Lett Hånd- og Fugesparkel er en vannbasert finkornet, lett håndsparkel.

Bruksområde

Passer til bredsparkling, fuging og reparasjoner i tynne lag på vanlige vegg- og takflater i tørre rom innendørs. Ved fuging av gipsplater skal det brukes papirremse.

Bruksanvisning

Overflatene skal være rene, tørre og godt bundet. Påføres med stålsparkel. Tørketid: 8-10 timer avhengig av temperatur, luftfuktighet og tykkelse på sjiktet.

Arbeidstemperatur: min +5°C
Sjikt-tykkelse : maks. 4 mm.
Sparklede overflater slipes med 100-120 sandpapir, tørkes av og så grunnes før maling eller tapetsering. Bruk beskyttelsesbriller under sliping.

Materialforbruk

Fuging to ganger på gipsplater – 0,3 liter/m², bredsparkling med 1 mm tykkelse – 1 liter/m².

Rengjøring

Vann før sparkelen tørker.

Bruk beskyttelsesbriller under sliping.

Lagring

1 år ved + 10°C til + 20°C i uåpnet pakning.

OBS! Oppbevares utilgjengelig for barn.

Kvalitetstestet av Testfakta

Kommentar fra Testfakta: « Enkel å påføre på alle testede overflater. Godt sluttresultat og støvfri overflate.» Det stilles høye krav for Testfaktas kvalitetsmerking. Sparkelen gjennomgår et standardisert testopplegg som omfatter tørketid, materialforbruk, påføring på forskjellige underlag, sluttresultat og utslipp av flyktige organiske stoffer.

 

For å få en oppfatning om den relative kvaliteten og ytelsen til Midun lett hånd- og fugesparkel er produktet blitt testet og sammenlignet med en sparkel fra et markedsledende varemerke. Resultatet fra laboratorietesten viser at produktene er likeverdige.

Les mer

Last ned mer informasjon
Raske fakta
Varemerke Midun