Løvblåser Batteri 18 V LB 2060 AL-KO

1.2 kg
ART.NR: 687276841
Lett, smidig løvsuger med høy lufthastighet for effektivt arbeid. Trinnløs gasskontroll for komfortabelt arbeid og formål.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Løvblåser Batteri 18 V LB 2060 AL-KO

Lett, smidig løvsuger med høy lufthastighet for effektivt arbeid. Trinnløs gasskontroll for komfortabelt arbeid og formål. Denne maskinen er en del av Easy Flex-batteriserien, med samme 20 V og 2,5 eller 5 Ah batteri kan du velge å bruke samme batteri til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål. Denne modellen leveres uten batteri og lader.

Tekniske data
Batteri: Litium-ion 18 V - 2,5 eller 5 Ah, Ladetid: 2,5 Ah - opptil 50 min, 5 Ah - opptil 100 min, Blåsehastighet: opptil 200 km/t. Luftmengde opptil 200 m2/t, Luftmengderegulering: trinnløs, Vekt: uten batteri: 1,2 kg, med batteri: ca. 1,5 kg.

Fjærlett batterikraft for mer enn et dusin maskiner
God fornøyelse i hagen uten utslipp og ledninger! Easy Flex familien er i vekst og tilbyr allerede over et dusin enheter som kan betjenes med ett og samme batteri: Gressklippere, hekksakser, gresstrimmerer, stangsager, stanghekksakser, løvblåsere, fliserenser og mye mer. Batterimaskiner med en ting til felles: Med det lette AL-KO 18 V batteriet, er hagearbeid enkelt. Lett, stille og miljøvennlig: Med den trådløse AL-KO 18V Easy Flex batterifamilien, kan du utføre all vanlig hagearbeid uanstrengt og uten ledninger - og med en stor driftsradius. Høydepunkt: Batteriet kan byttes ut på kort tid, og du kan fortsette å jobbe med en annen enhet.

Alle AL-KO-batterier er Li-Ion-batterier med lang levetid og ingen minneeffekt. AL-KO 18 V Li-Ion batteri er tilgjengelig som et lite 2,5 Ah batteri med en vekt på kun 350 g eller som et stort 5 Ah batteri med en vekt på 650 g. I tillegg til den lave vekten imponerer batteriet med en kort ladetid på kun 50 minutter. Hvis batteriet er fulladet, kan du jobbe opptil 480 minutter avhengig av bruksområde og valg av maskin.

Blåser bort løv og planteavfall eller suger det vekk
Vi har 3 typer løvsugere og løvblåsere. En bensindrevet løvsuger med oppsamler, en kombinert modell med både suge- og blåsefunksjon, oppsamler- og kvernfunksjon og en modell med blåsefunksjon. Motorene i AL-KO løvblåsere er tilgjengelig som både bensin- og EnergyFlex-batterivariant, begge er reelle kraftstasjoner. Fjern løv og andre plantedeler fra oppkjørsel, fortau og plen på svært kort tid, restene samles til komposten eller i biobingen. Den store oppsamlingsposen er utstyrt med en glidelås, og gjør derfor tømmingen enklere. Spesielt om høsten, og for en stor hage, vil du sette pris på en løvblåser fra AL-KO som en hyggelig hagehjelper.

Unngå kosten
Den allsidige, fleksible og praktiske løvblåseren fra EnergyFlex-familien sørger for orden på gårdsplassen og i hagen. Luftstrømmen, som kan nå hastigheter opp til 250 km/t, kan enkelt reguleres ved hjelp av en bryter, og de to medfølgende tilbehørene gjør det også mulig å velge mellom en selektiv og flat arbeidsmetode. Sistnevnte kan også enkelt fjernes for enkel lagring.

2-i-1-funksjon
Når bladene faller fra trærne om høsten, bør løvblåsere og støvsugere være tilgjengelig. Både solo® by AL-KO 442 bensinløvsuger og AL-KO LBV 4090 batteriløvsuger kombinerer fordelene med begge enhetene til en.

Løvsugere og løvblåsere i forskjellige versjoner
Spesielt i vind og vær kan det være veldig kjedelig å sikre renslighet rundt huset og i hagen. Vi anbefaler derfor vår mobile bensinløvsuger, spesielt for store landområder. Det hjelper deg ikke bare optimalt med hagearbeidet, men gjør det også morsomt. I tillegg til de typiske bærbare løvsugerne og blåserne, har vi også mobile, som solo fra AL-KO 750 P. Denne løvsugeren med sin Briggs & Stratton-motor genererer 2,0 kW kraft. Med sine kulelagermonterte hjul kan du til og med bruke den på store, ufremkommelige eller bratte overflater med stor komfort. Motoren på løvsugeren vår er sterk og garanterer ekstremt høy sugekraft. Du kan fjerne blader og andre deler av planter fra bakken din på kort tid. Den integrerte kvernen findeler straks det sugede hageavfallet.

Spesifikasjoner
 • Varemerke: AL-KO
 • Nettovekt (kg): 1.2 kg
 • Dimensjonslengde boks cm: 56 cm
 • Kjøretype: Batteri
 • Bruttovekt (kg): 1.5 kg
 • Garant. lydeffekt LwA [db(A)]: 88
 • Kategori: Easy
 • Batteriserie: AL-KO 18 V
 • Kompatible batterier: 113539|113698
 • Maks. ladetid 2,5 Ah (min.): 20 MIN
 • Ladetid 2,5 Ah (min): 50 MIN
 • Kan suge løv?: Nei
 • Blåsehastighet: 200 KMH
 • Luftvolum, blåse (m3/t): 200 MQH
 • Rørmundstykker: 1
 • Maks. ladetid 5,0 Ah (min.): 35 MIN


Vis mer
Varemerke AL-KO