LYSE STRIPER SHAPE 1.5M LIGHTSON

3000K, 10W, LED
Artikkelnummer: 293818
Vekt: 0.3
En 1,5 meter formbar lyslist som du kan bygge inn under trappen for å skape ledelys og samtidig få en luksuriøs følelse i utemiljøet. Legg den mot en rabattkant for å få et homogent lys langs hele rabatten og den lave vegetasjonen man ofte finner der.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
229   kr /stk
A
stk
LYSE STRIPER SHAPE 1.5M LIGHTSON
En 1,5 meter formbar lyslist som du kan bygge inn under trappen for å skape ledelys og samtidig få en luksuriøs følelse i utemiljøet. Legg den mot en rabattkant for å få et homogent lys langs hele rabatten og den lave vegetasjonen man ofte finner der. Det er også elegant å feste den skjult under f.eks. en benk for å gi et mykt, nedovervendt lys. Du kan også feste Shape langs takskjegget ved en entré istedenfor spotlights for effektfullt, jevnt lys.
Obs! Fester er ikke inkludert.

Garden Plug & Play fra LightsOn

Et fleksibelt og rimelig 12-voltsystem (trygg svakstrøm) for hagen din, som du selv enkelt installerer og senere kan bygge videre på, opptil 70 meter om du vil. Lampene har varmt lys og skandinavisk design, tilpasset for vårt klima her oppe i nord.

Ikke glem transformator

Husk å velge en transformator som passer det samlede antallet watt på lampene dine. For optimal levetid anbefaler vi deg å ikke belaste transformatoren med mer enn 85 % av makskapasiteten.

Gjør det enklere!

Legg til en lyssensor som automatisk slår på belysningen om kvelden.

Spesifikasjoner

12 volt AC
10 watt LED (integrert lyskilde)
95 lumen
IP44
Bred spredning (180°)
Varmhvitt lys (3000 °K)

PVC
1,5 m lang, 15 mm bred, 7 mm høy
Raske fakta
Varemerke LightsOn