LYSE STRIPER SHAPE 5M LIGHTSON

ART.NR: 293819
En fem meter formbar lyslist som du kan bygge inn i terrassen for å skape ledelys og samtidig få en luksuriøs følelse i utemiljøet. Legg den mot en rabattkant for å få et homogent lys langs hele rabatten og den lave vegetasjonen man ofte finner der.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

LYSE STRIPER SHAPE 5M LIGHTSON

En fem meter formbar lyslist som du kan bygge inn i terrassen for å skape ledelys og samtidig få en luksuriøs følelse i utemiljøet. Legg den mot en rabattkant for å få et homogent lys langs hele rabatten og den lave vegetasjonen man ofte finner der. Det er også elegant å feste den skjult under f.eks. et utspring på en mur, for å gi et mykt, nedovervendt lys. Du kan også feste Shape langs takskjegget istedenfor spotlights for et mykt, jevnt lys.
Obs! Fester er ikke inkludert.

Garden Plug & Play fra LightsOn

Et fleksibelt og rimelig 12-voltsystem (trygg svakstrøm) for hagen din, som du selv enkelt installerer og senere kan bygge videre på, opptil 70 meter om du vil. Lampene har varmt lys og skandinavisk design, tilpasset for vårt klima her oppe i nord.

Ikke glem transformator

Husk å velge en transformator som passer det samlede antallet watt på lampene dine. For optimal levetid anbefaler vi deg å ikke belaste transformatoren med mer enn 85 % av makskapasiteten.

Gjør det enklere!

Legg til en lyssensor som automatisk slår på belysningen om kvelden.

Spesifikasjoner

12 volt AC
25 watt LED (integrert lyskilde)
320 lumen
IP44
Bred spredning (180°)
Varmhvitt lys (3000 °K)

PVC
5 m lang, 15 mm bred, 7 mm høy
Vis mer
Varemerke LightsOn