Innendørsmaling

Å male veggene er den enkleste måten å fornye et rom på uten å blakke seg helt. Byggmax kan by på et bredt utvalg av veggmaling i alle regnbuens farger.

Mal selv, helt enkelt

Man trenger ikke å leie inn en profesjonell maler når man skal male et rom, man kan helt enkelt gjøre det selv. Hos Byggmax tilbyr vi selvsagt alt av utstyr du trenger til å male, også takmaling. Det kan nemlig ofte lønne seg å også male taket når man først er i gang. De aller fleste vil velge å male taket hvitt, mens fargen på interiørmalingen ofte følger de siste trendene. Det kan være lurt å sjekke om malingen er bra for allergikere hvis man har det i familien, heldigvis har allergivennlig interiørmaling blitt mer og mer vanlig de siste årene.

Den letteste måten å forvandle et rom

Når man maler et rom forvandler man det på kun de timene det tar for malingen å tørke. Å male er derfor et av de mest populære oppussingsgrepene i norske hjem. Man kan helt enkelt male direkte over den gamle malingen, men det kan være lurt å vaske veggene først. Har man strie på veggene bør man derimot sette på gipsplater før man maler, disse får man selvsagt kjøpt hos Byggmax. Interiørmaling kommer i alle regnbuens farger, og man kan lett velge sin egen yndlingsfarge når man skal forvandle et rom med par strøk maling. Blir man lei av fargen, kan man helt enkelt male på nytt i en annen farge.

Forny boligen med interiørmaling fra Byggmax

Interiørmaling er den perfekte måten å fornye en bolig på. Uansett hvilken farge man velger, kan man helt enkelt bestille maling hos Byggmax.

Filter

31 Resultater

Sorter etter
Sadolin
Kan brytas till önskad kulör
Fra 365  kr
Velg farge Farge
Sadolin
Kan brytas till önskad kulör
Fra 59 95  kr
Velg farge Farge
Sadolin
Fås i flere størrelser.
Fra 214  kr
Midun
110  kr
Midun
110  kr
Midun
110  kr
Midun
110  kr
Midun Basic
219  kr
Fra 95 95  kr
Trestjerner
889  kr
Trestjerner
859  kr
Midun
169  kr
Trestjerner
339  kr
Butinox
Fargen kan blandes
Fra 269  kr
Velg farge Farge
Butinox
Silkematt
Fra 219  kr
Velg farge Farge
Butinox
Fargen kan blandes
Fra 145  kr
Velg farge Farge