Utendørsmaling

Utendørsmaling fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Er det på tide å male huset eller hytta? I så fall har du kommet til rett plass. Vi tilbyr alt i fra oljebeis til murmaling og alt av nødvendig utstyr.

Utendørsmaling beskytter huset og gjør det vakkert

Et hus med nymalte vegger er et vakkert syn. I tillegg er utendørsmaling viktig for at husveggene ikke skal trekke til seg fuktighet. Trenger fuktighet seg inn i treverket kan det begynne å råtne. Det kan være et ork å komme i gang med malerkosten, men når man ser sluttresultatet vil det være verdt alle arbeidstimene. Kanskje trenger terrassegulvet også en oppfriskning? Med terrassebeis fra Byggmax blir terrassegulvet fint som nytt. Før du setter setter i gang med beisen bør terrassen vaskes med terrasserens. Når gulvet har tørket, er det bare å beise i vei og håpe på flere dager med finvær. Et tips er å bruke en rulle, da blir den tyntflytende beisen enklere å påføre.

Utendørsmaling av høy kvalitet og lang holdbarhet

Vi tilbyr kun utendørsmaling og beis fra kjente merkevarer, og det betyr at du er sikret høy kvalitet og lang holdbarhet. Våre ruller og pensler er også av høy kvalitet. Du får dem i alle mulige størrelser og prisklasser. Trenger du å komme deg opp i høyden er stiger og stillas kjekke å ha. Ta en titt på vårt store utvalg for å finne det hjelpemiddelet som passer best til ditt maleprosjekt. Med godt utstyr og pågangsmot er det ingen vits å leie inn malere. Vi gjør vårt beste med å legge til rette for at du skal klare å gjøre ting selv.

Byggmax har alt du trenger av utendørsmaling

Kjøper du utendørsmaling fra Byggmax er du sikret et produkt av høy kvalitet til en gunstig pris. Vi hjelper deg gjerne med tips og råd. Hos oss er alle velkomne.

72 Produkter

 1. futura maling hvit base Butinox
  9l
  futura maling hvit base Butinox
  Pris fra
  1075   kr /stk
 2. TERRASSEBEIS BUTINOX ELVESTEIN 3L
  Gråfarge
  TERRASSEBEIS BUTINOX ELVESTEIN 3L
  Pris fra
  240   kr /stk
 3. Quick Spray Nr.150 Boks
  0,4 l
  Quick Spray Nr.150 Boks
  Pris fra
  125   kr /stk
 4. Treolje 30% 4l
  Løsemiddelbasert
  Treolje 30% 4l
  Pris fra
  219   kr /stk
 5. Husvask og kraftvask Butinox
  2,5l
  Husvask og kraftvask Butinox
  Pris fra
  170   kr /stk
 6. Treolje 2,5L Midun Basic
  2,5L, 18%
  Treolje 2,5L Midun Basic
  Pris fra
  69 95 kr /stk
 7. Drytech Murprimer Jotun
  10l
  Drytech Murprimer Jotun
  Pris fra
  839   kr /stk
 8. Terrassebeisfjerner Butinox
  5L
  Terrassebeisfjerner Butinox
  Pris fra
  230   kr /stk

72 Produkter