Monteringslim Inne/Ute Bostik

ART.NR: 180102
Pure Fix Super Power er et løsemiddelfritt monteringslim, med ekstremt høy start- og sluttstyrke. Holder seg til de fleste faste materialer og kan brukes både inne og ute.
Vis mer
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Monteringslim Inne/Ute Bostik

Pure Fix Super Power er et løsemiddelfritt monteringslim, med ekstremt høy start- og sluttstyrke. Holder seg til de fleste faste materialer og kan brukes både inne og ute. Erstatter skruer og spiker i mange tilfeller, tåler frost og er overmalingsbar. Limet tåler effekten av fuktighet og uteklima. Limet har nesten ingen lukt.

Bruksområde

Pure Fix Super Power brukes der du vil ha et lim med øyeblikkelig monteringshugg. For liming av baderomsdetaljer, tak, stukkatur, bygningsplater, speil etc. Pure Fix Super Power gir en hard, men elastisk limfuge. Festes til de fleste materialer unntatt PE, PP og Teflon.

Arbeidsbeskrivelse

Pure Fix Super Power påføres med en pistol ved en temperatur mellom + 5° C og + 35° C. Det er viktig at limet blir lagret ved romtemperatur før bruk, ellers kan teksturen bli for tykk. Etter påføring må monteringen skje innen 10 minutter (ved 20 ºC og 50 % RF). Limet skal påføres i strenger, ikke som klumper. For best resultat, bør det være minst 2-3 mm lim mellom materialene. Etter påføring er det i de fleste tilfeller ikke nødvendig med fiksering.

Arbeidsbeskyttelse

Innholdet i produktet er ikke klassifisert som helsefarlig eller brannfarlig i henhold til gjeldende lovgivning. For mer informasjon, se sikkerhetsdatabladet.
Vis mer
Merking
EU
Informasjon om farer
H208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
Informasjon om beskyttelse
EUH208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
P101
Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden.
P102
Oppbevares utilgjengelig for barn.
P280
Benytt vernehansker/verneklær/vernebriller/ansiktsskjerm.
Varemerke Bostik
Last ned mer informasjon