Mosaikk Mini Kit Kat Classic White 1,2x9,2

ART.NR: 6467278
Moderne, hvit porcellanatomosaikk i høy kvalitet som gir hjemmet ditt en unikt stil! Mini Kit Kat Classic White kan legges på både vegger og gulv, og er særlig godt egnet for flislegging på buede overflater som benker, barer og kjøkkenenheter.
Vis mer
pakke
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Mosaikk Mini Kit Kat Classic White 1,2x9,2

Mini Kit Kat Classic White er en glasert Porcellanatomosaikk i høy kvalitet og moderne stil. Den rektangulære utformingen gir et arkitektonisk, unikt preg som åpner opp for mange bruksområder. Mosaikken kan legges horisontalt eller vertikalt på en vegg, men er særlig godt egnet for flislegging på buede overflater som benker, barer og kjøkkenenheter. Platene plasseres da vertikalt.

Mini Kit Kat Classic White kan brukes både innendørs og utendørs, takket være slitestyrken og holdbarheten. Mosaikken er også vann- og frostbestandig. Den kan enkelt legges på både vegger og gulv.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser og mosaikk i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel når du skal rengjøre. Funksjoner:
  • Slett, blank overflate
  • Mosaikkruter (1,2 x 9,2 cm) på plate (30,8 x 28,2 cm)
  • Glasert
  • Mosaikk i Porcellanato
  • Frostsikker
  • Vannabsorpsjon < 0,5 %
Bruksområde:
  • Mosaikk for innendørs og utendørs bruk
  • Mosaikk for vegg og gulv
NB! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 102040407