MOSAIKK MOON ONYX 5X5

Grå, 1 m2/pkt
Artikkelnummer: 6335151
Vekt: 1.9
Moon Onyx er en tradisjonell porselensmosaikk i størrelse 5 x 5 cm. Mosaikkflisen har en jevn, men samtidig glasert og polert overflate med et vakkert fargespill i gråaktige farger.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
1110   kr /m2
pakke
MOSAIKK MOON ONYX 5X5
Moon Onyx er en tradisjonell porselensmosaikk i størrelse 5 x 5 cm. Mosaikkflisen har en jevn, men samtidig glasert og polert overflate med et vakkert fargespill i gråaktige farger. Mosaikken gir et eksklusivt inntrykk og passer perfekt til badet eller kjøkkenveggen.
Kombiner gjerne med Moon Onyx flisplate i størrelse 60 x 60 og 60 x 120 cm.

Rektifiserte fliser/mosaikk

En rektifisert flis/mosaikk kalles også laserkuttet flis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige fliser. Rektifiserte flisplater som denne kan med fordel legges med svært smale fuger.

Porselensfliser/-mosaikk

Porselensfliser og porselensmosaikk brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porselensfliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel når du skal rengjøre.

Funksjoner:
•Polert og jevn overflate
•Mosaikkruter (5 x 5 cm) på plate (30 x 30 cm)
•Porselen
•Glasert
•Vannabsorpsjon < 0,5 %

Bruksområde:
•Mosaikk til innendørs og utendørs bruk
•Mosaikk for vegg og gulv

Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 102040399
Varemerke Right Price Tiles