MOSAIKK STELLAR PERLA 5X5

ART.NR: 6335142
Mosaic Stella Perla er en glasert porcellanatomosaikk med ruter på 5 x 5 cm. Mosaikkflisen har en delvis matt og strukturert overflate med et mønster som ligner kalksteinen travertin.
Vis mer
pakke
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

MOSAIKK STELLAR PERLA 5X5

Mosaic Stella Perla er en glasert Porcellanatomosaikk med ruter på 5 x 5 cm. Mosaikkflisen har en delvis matt og strukturert overflate med et mønster som ligner kalksteinen travertin. Den lysegrå mosaikkstrukturen har små hull/groper, som gjør den enda mer naturtro.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser og mosaikk i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Rektifiserte fliser/mosaikk

En rektifisert flis/mosaikk kalles også laserkuttet flis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige fliser. Rektifiserte flisplater som denne kan med fordel legges med svært smale fuger.

Vedlikehold

Bruk vanlig gulv- eller flisrengjøringsmiddel når du skal rengjøre.

Funksjoner:
•Strukturert og matt overflate i kalksteinsimitasjon
•Mosaikkruter (5 x 5 cm) på plate (30 x 30 cm)
•Porcellanato
•Glasert
•Vannabsorpsjon < 0,5 %

Bruksområde:
•Mosaikk til innendørs og utendørs bruk
•Mosaikk for vegg og gulv

Obs! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 102040353