Murmaling V

3 L, utemaling, vannbasert
Artikkelnummer: 197011
Vekt: 4.83
Midun Puss- og Betongmaling er en helmatt luft- og fuktgjennomslippende vannbasert maling beregnet på maling av nye og tidligere malte mineralske fasader av puss og betong, samt fiberforsterkede plater.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
249   kr /stk
stk
Murmaling V
Midun Puss- og Betongmaling er en helmatt luft- og fuktgjennomslippende vannbasert maling beregnet på maling av nye og tidligere malte mineralske fasader av puss og betong, samt fiberforsterkede plater.

Malingen kan også brukes innendørs til maling av fuktutsatte betongvegger og pussede vegger, i for eksempel kjellerrom, garasje og bod.

Midun Puss- og Betongmaling er ikke beregnet for tak og eternittplater.

OBS! Malingen inngår i et malingsystem sammen med Midun Puss- og Betongprimer. Bruk derfor alltid Midun Puss- og Betongprimer først på umalte og ubehandlede flater der det skal brukes Midun Puss- og Betongmaling.

Smarte malertipsForberedelser
Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på malingsboksen, og husk på å være grundig helt fra starten. Godt verktøy og et godt forarbeid legger grunnlaget for et vellykket maleresultat.

Lufttemperatur og overflatetemperatur er også viktig for et godt resultat. Nedre temperaturgrense for Midun Puss- og Betongmaling er 8 grader.

Dekk til og masker alle detaljer på huset som ikke skal males.

Underlaget skal være rent, tørt og fast. Børst eller skrap bort løs gammel maling, puss og kalk. Vask deretter tidligere malte flater med fasadevask og skyll med vann. Grunne alltid umalte flater og løst bundet underlag med Midun Puss- og Betongprimer .

Maling

Ikke mal i direkte sollys eller på solvarme flater. Mal heller ikke når det er fare for regn i løpet av det nærmeste døgnet eller dugg i løpet av 1-2 timer etter at du er ferdig med å male. Mal 1-2 ganger for full dekning. Flere sjikt påvirker malingens evne til å slippe gjennom luft negativt. Husk at ny puss og betong skal tørke og herde i ca. 2 måneder før du maler den på noen måte.

Etter malingen

Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med vann. Lukk boksen etter bruk.

Ta hensyn til naturen vår

Ikke tøm ut maling i avløpet. Grunnen er at dette kompliserer renseprosessen i renseanlegget. Lever inn maling som er blitt til overs, tomme bokser og løsningsmiddel til miljøstasjonen/gjenvinningen i kommunen hvor du bor.

Lykke til med malejobben din!
Informasjon om farer
EUH208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
Informasjon om beskyttelse
P102
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 197011
Bindemiddel Vannburen
Varemerke Midun