El- og belysning

Du finner det du trenger av el- og belysning hos Byggmax. Hvilken belysning du har påvirker i stor grad stemningen i rommet ditt. Hos Byggmax finner du ulike typer hodelykter til byggeprosjekter, bordlamper til barnerommet eller vegglamper for den rette belysningen for fasaden.

 

Enkle brytere og dimmere – spotter og lamper

Innenfor kategorien el- og belysning finner du mange ulike produkter. Her har vi blant annet vegguttak og stikkontakter med 1-4 uttak. Dermed kan du velge de kontaktene som passer best for deg og ditt bruk. Vi har også et stort utvalg av strømbrytere, og du kan velge og vrake blant enkle brytere med "av- og påknapp" eller dimmere. En dimmer gjør at du enkelt kan regulere lysstyrken ved å skru på et hjul. Slik kan du få perfekt belysning til enhver anledning. Spotter gjør seg godt i ethvert rom og tar veldig lite plass, og vi har også lamper og stolpelykter i ulike fasonger. I kategorien el- og belysning finner du lys til både innendørs og utendørs bruk.

 

Installasjon og elektriske arbeider

Belysning utendørs er fint og gjør god nytte på mørke kvelder. Fasadebelysning i form av vegglamper- og taklamper finner du hos oss. Led-lamper ute i hagen eller i gårdsplassen gjør seg også. Har du husket å kjøpe røykvarsler? Eller har du lyst på noen downlights i garderoben? Ved oppussing av hus kan man gjøre det meste selv, men når det kommer til el- og belysning så innebærer det installasjon av ulike elektroniske produkter. Til dette arbeidet finnes det noen regler. En privatperson har lov til å utføre enkelte elektriske arbeider selv, dersom man har kunnskaper om hvordan det skal gjøres. Du kan bytte strømbrytere, lampe- og vegguttak. Til andre og mer avanserte elektriske arbeid, må man ha tillatelser for å installere, og til det trenger du en elektriker. Spør gjerne oss før du starter.

Belysning både inne og ute

Belysning er like godt å ha ute som inne. Spesielt på mørke kvelder og årstider. Skap ulike "soner" i hage og gårdsplass med ledbelysning eller lamper. Du kan for eksempel legge lys på stier laget av stein, eller rett på husveggen. For å få den perfekte belysning inne til alle døgnets tider kan du montere en strømbryter med dimmer. På kjøkkenet kan det gjøre seg med spotter i taket, og skulle du trenge mer kjøkkenutstyr i samme slengen finner du dette under kategorien kjøkken og husholdning. el- og belysning kan være med på å skape det perfekte inne og utemiljøet, det er bare fantasien som setter grenser.

 

Byggmax - raskt, enkelt, billig

Hos Byggmax finner du alt du måtte trenge innen kategorien el- og belysning. Du kan handle dine varer her på nettbutikken vår eller dra innom en av våre utsalgssteder. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle og vi står klare til å bistå deg i din planlegging.

503 Produkter

 1. Trekkerør norsk standard
  Rød
  Trekkerør norsk standard
  Pris fra
  399   kr /stk
 2. Flexirør 16mm med FK3G2,5 25m
  Hvit
  Flexirør 16mm med FK3G2,5 25m
  Pris fra
  519   kr /stk
 3. LED STRIP RGB WIFI MALMBERGS
  16W/M, IP44/IP20
  LED STRIP RGB WIFI MALMBERGS
  Pris fra
  499   kr /stk
  A
 4. Dimmer 50-300W
  Innfelt 1P/Trapp
  Dimmer 50-300W
  Pris fra
  129   kr /stk
 5. Kabel PR 2X2,5/2,5 5m
  Hvit
  Kabel PR 2X2,5/2,5 5m
  Pris fra
  299   kr /stk
 6. Kabel PR
  2x2,5+2,5 50M
  Kabel PR
  Pris fra
  649   kr /stk
 7. Vegguttak
  Innfelt, med jord
  Vegguttak
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 8. MODUL WIFI ON/OFF MALMBERGS
  2300W, IP20
  MODUL WIFI ON/OFF MALMBERGS
  Pris fra
  199   kr /stk

503 Produkter