Nordmannsgran

Abes Nordmannia, 225-260cm
ART.NR: 152252
Kjøp julegranen hos oss på Byggmax!

Bare i butikk
Vis mer
Fra
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Nordmannsgran

Nå er det jul igjen!

Grip sjansen til å kjøpe en edelgran fra Byggmax. Edelgranen er en tett og myk luksusgran som holder seg svært fin lenge og ryr mindre enn vanlige graner. Treet, som også kalles for «nordmannsgran», samler nemlig mye vann i stammen, noe som gjør at det holder lenger og er mindre følsomt mot tørke. Treet skaper også færre plager for allergikere og har en svak duft av sitrus.
Besøk din nærmeste Byggmax-butikk for å velge et tre som passer til akkurat ditt hjem.
Vi vil også benytte anledningen til å ønske deg en riktig god jul!

Hold juletreet fin hele julen

Hva ville en jul vært uten et staslig juletre? Ta vare på det på den riktige måten og se frem til en lang jul med din grønne venn, uten barnåler på gulvet og i strømpene dine.

Følj trinnene nedanfor for å sikre en lång jul med en grønn gran

Steg 1 - La grana sakte, men sikkert, bli vant til varmen innendørs
La grana sakte, men sikkert, bli vant til varmen innendørs. Da unngår du temperatursjokk og en gran som raskt mister alle barnålene sine. Den beste tiden å ta treet inn på er når det er mildvær. Ved temperaturer under null grader må den tines i et kjølig rom i ca. 24 timer, før den kan tas inn i varmen. Et godt sted til dette er for eksempel en kjølig garasje eller bod der det er kun noen få plussgrader.

Steg 2 - Vann alltid granen ved plussgrader
Vann alltid granen ved plussgrader, selv når den står ute. Jo høyere temperatur, jo mer vann drikker den. En gran som tørker ut vil snart begynne å miste barnålene.

Steg 3 - Sag et helt nytt kutt nederst i juletreet
Sag et helt nytt kutt nederst i juletreet, rett før du tar juletreet inn i stua. Da vil det best trekke til seg det vannet det trenger. Vann deretter rikelig.

Steg 4 - Plasser juletreet i god avstand fra varme elementer som ovn eller peis
Plasser juletreet i god avstand fra varme elementer som ovn eller peis, for å hindre uttørking. Et tips er å sprøyte grenene med vann, hvis luften føles tørr.

Vis mer