Garasjeoppbevaring

Få orden i garasjen med garasjeoppbevaring. Har du en garasje, eller en bod du lagrer ting i, vet du også hvor raskt det hoper seg opp. Vi tilbyr deg skiholder og andre produkter, som hjelper til med organiseringen og garasjeinnredningen i garasjet ditt.

Finn det du trenger på første forsøk

Vi har smarte løsningar for garasjeoppbevaring og garasjeinnredning. Kan du bruke et skrujern og litt annet enkelt verktøy? Da klarer du også å sette opp forskjellig garasjeoppbevaring fra oss. Produktene kommer også med monteringsanvisning. Monter dekkstativ til oppbevaring av dekk, kroker til hagespader og hageslanger, eller kurver til småting. Finner du ikke verktøyet du trenger til jobben? Da trenger du antakelig også en verktøyvegg. Er du usikker på hva du egentlig trenger kan du begynne med å kjøpe et oppbevaringssett. Samtidig som du får organisert tingene, frigjør du også mye gulvplass i boden eller garasjen og får en fin garasjeinnredning. Vi hos Byggmax hjelper deg gjerne med flere tips om du har behov for det.

Alt på sin faste plass

Det er godt å slippe å bruke tid på å lete etter alt fra malekoster til hageredskaper. Produktene vi tilbyr organiserer alt enkelt og godt synlig. Vi hjelper deg med å finne det du trenger av hageoppbevaring, selv hageslangen har vi et produkt til. Innen garasjeoppbevaring har også vi en mengde tilbud å by på. Alle oppbevaringssystemene er vedlikeholdsfrie. De er produsert i PVC og stål, eller kun i stål. Selv om du ikke trenger å drive med vedlikehold, vil vi anbefale deg å tørke av dem av og til. Det samler seg fort støv og annen smuss på lagringssteder.

Få orden på utstyr og tilbehør med garasjeoppbevaring fra Byggmax

Vi tilbyr garasjeoppbevaring og garasje innredning av ypperlig kvalitet. Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hva du trenger - det er bare ta kontakt!

Filter

42 Resultater

Sorter etter
Millarco
499  kr
Habo
166 60  kr
Habo
Fra 249  kr
Habo
39 95  kr
Habo
23 43  kr
Habo
51 38  kr
Habo
133 06  kr
Habo
133 06  kr
Habo
81 57  kr
Habo
121 88  kr
Habo
79 95  kr
Habo
99 95  kr
Habo
249  kr
Habo
199  kr
Habo
68 15  kr
Habo
89 95  kr