Garasjeoppbevaring

Garasjeoppbevaring fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du en garasje, eller en bod du lagrer ting i, vet du også hvor raskt det hoper seg opp. Vi tilbyr deg skiholder og andre produkter, som hjelper til med organiseringen.

Finn det du trenger på første forsøk

Kan du bruke et skrujern og litt annet enkelt verktøy? Da klarer du også å sette opp forskjellig garasjeoppbevaring fra oss. Produktene kommer også med monteringsanvisning. Monter dekkstativ til oppbevaring av dekk, kroker til hagespader og hageslanger, eller kurver til småting. Finner du ikke verktøyet du trenger til jobben? Da trenger du antakelig også en verktøyvegg. Er du usikker på hva du egentlig trenger kan du begynne med å kjøpe et oppbevaringssett. Samtidig som du får organisert tingene, frigjør du også mye gulvplass i boden eller garasjen. Vi hos Byggmax hjelper deg gjerne med flere tips om du har behov for det.

Alt på sin faste plass

Det er godt å slippe å bruke tid på å lete etter alt fra malekoster til hageredskaper. Produktene vi tilbyr organiserer alt enkelt og godt synlig. Vi hjelper deg med å finne det du trenger av hageoppbevaring, selv hageslangen har vi et produkt til. Innen garasjeoppbevaring har også vi en mengde tilbud å by på. Alle oppbevaringssystemene er vedlikeholdsfrie. De er produsert i PVC og stål, eller kun i stål. Selv om du ikke trenger å drive med vedlikehold, vil vi anbefale deg å tørke av dem av og til. Det samler seg fort støv og annen smuss på lagringssteder.

Få orden på utstyr og tilbehør med garasjeoppbevaring fra Byggmax

Vi tilbyr garasjeoppbevaring av ypperlig kvalitet. Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hva du trenger - det er bare ta kontakt!

44 Produkter

 1. Skiholder 8520 Habo
  Skiholder 8520 Habo
  119   kr /stk
 2. Dekkholder 8519 Habo
  Dekkholder 8519 Habo
  109   kr /stk
 3. Sykkelstativ 8511 Habo
  Sykkelstativ 8511 Habo
  149   kr /stk
 4. Redskapskrok
  15 stk, grå
  Redskapskrok
  Pris fra
  249   kr /stk
 5. Redskapsholder 724 Habo
  Redskapsholder 724 Habo
  73 95 kr /stk
 6. Redskapsholder 204 Habo
  Redskapsholder 204 Habo
  73 95 kr /stk
 7. Tak- & hyllkrok
  Utstyrsholder 115mm Galv
  Tak- & hyllkrok
  Pris fra
  32 95 kr /stk
 8. Dubbel Takkrok
  Utstyrsholder 450mm Galv
  Dubbel Takkrok
  Pris fra
  98 95 kr /stk

44 Produkter