Hobbyplater

Hobbyplater er basisen i de fleste hyller og oppbevaringssystem. Hos oss finner du akkurat de hyllene du trenger og kan du skape dine egne løsninger. Kanskje vil du oppleve å få både bedre lagringsplass og bedre oversikt?

Fleksible hobbyplater når du trenger mer oppbevaringsplass

Hobbyplater er en fleksibel løsning når du trenger mer oppbevaringsplass. Du kan velge hobbyplater som er nøytrale og nesten går i ett med veggen, eller du kan være kreativ og velge stilige hobbyplater som blir en innredningsdetalj i seg selv. En hobbyplate kan brukes i gangen til votter og skjerf, eller på stueveggen for bøker og på kjøkkenet for krydder og planter. Du trenger bare en skrutrekker til montering i tillegg til konsoller og opphengssystem. Det er viktig å velge skruer og plugger som passer til materialet i veggen der du skal henge opp hyllen og du må huske å beregne vekten på det du skal plassere på hyllen. Du finner alt du trenger til hobbyplaterne på Byggmax, vi er her for å hjelpe slik at du blir fornøyd.

Oppbevaring for fremtiden

Det kan være smart å velge hyller som kan oppgraderes i fremtiden, når du trenger mer plass. Med våre hylleplater er det enkelt å ordne. Om du vil bytte ut de trehvite hylleplatene i oppbevaringshyllen er det enkelt å male dem og på den måten skape store endringer. Vi har hylleplater i mange forskjellige farger, utførelser og materialer som passer til ulike rom. Vi har for eksempel eik hylleplate å bruke til boden og mdf hylleplate til møblene dine. Hos oss finner du også komplette lagerhyller som gir deg akkurat den fleksible oppbevaringsløsningen du trenger. Vi har alt du trenger av opphengs- og festeutstyr som både gjør hyllesystemene stilige og enkle å montere.

Du finner mange forskjellige hyller og hylleplater hos Byggmax

Hyller gjør at du får orden og system i hjemmet ditt og de er svært enkle å montere. Enten du bare ønsker å oppbevare alle bøkene og spillene på en måte som står i stil med resten av innredningen, eller du ønsker å lagre ting i boden som du kanskje trenger en gang i fremtiden, så har vi de billige og smarte løsningene som passer for deg. Sjekk ut vårt utvalg av hobbyplater og andre platemateriell her på Byggmax.no

Filter

8 Resultater

Sorter etter
Finnes i flere bredder
Fra 79 95  kr
449  kr
16x400x1800 mm, foliert
199  kr
Til hvite hobbyplater, hvit 5mx19mm
Fra 69 95  kr
599  kr