Overliggere Bertil

ART.NR: 664430
Overligger/rundstav til glassrekkverk Bertil fra Jabo.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Overliggere Bertil

Overligger/rundstav til glassrekkverk Bertil fra Jabo.

Overliggeren leveres ubehandlet og skal oljes inn før den monteres.

Vedlikeholdsråd

Ved løpende vedlikehold med oljebehandling er det viktig at treverket vaskes og rengjøres med et mildt trerengjøringsmiddel. Treverket skal være helt tørt før det oljebehandles. Bruk treolje som er spesielt egnet for hardtre. Oljebehandlingen bør gjøres 2-3 ganger i løpet av sesongen, eller etter behov.

Et glassrekkverk gir fri sikt og skaper en luksuriøs finish på balkongen. Dette glassrekkverket fra Jabo passer like godt på altanen som på verandaen, det kan til og med monteres innendørs!

Enkel montering

Du setter sammen glassrekkverket akkurat slik du vil ha det. Rekkverket forankres direkte i gulvet med diskrét plasserte fester i stål. Avhengig av hvordan du vil utforme akkurat ditt rekkverk velger du mellom hjørnestolper, midtstolper og endestolper. Hvis du trenger en annen lengde på glassplaten kan den enkelt beskjæres hos din lokale glassmester.

Hva trenger jeg

Klikk her for å komme til Jabos praktiske verktøy som beregner hvilke deler du trenger (verktøyet er på svensk).

Ditt nye glassrekkverk blir det nye blikkfanget, uansett om du plasserer det innendørs ved trappen eller utendørs rundt uteplassen din.


Alle skruer skal festes i minimum 45 mm-stendere på høykant, dvs. ikke kun i 28/22 mm terrassebord ettersom det er fare for sprekkdannelse i glasset.
Vis mer
Varemerke Jabo
Leverandørens artikkelnummer 3582