Panellist H PX103A 19X3,5X1,2

ART.NR: 662044
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne buede listen er ment å brukes som hjørne til panel- og brystlist PX103 når man lager veggpanelrammer. Den er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Panellist H PX103A 19X3,5X1,2

Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne buede listen er ment å brukes som hjørne til panel- og brystlist PX103 når man lager veggpanelrammer. Den er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Duropolymer

Duropolymer er en støt- og vannbestandig polymerblanding med høy tetthet. Materialet har en fin overflate som kan males slik at alle detaljene fremheves ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler.
Vis mer
Varemerke Orac Decor
Leverandørens artikkelnummer PX103A
Last ned mer informasjon