Parkettgulv Eik 3-stav Lakkert 14 mm

ART.NR: 13405
Kvalitetstestet eikeparkett med et slitesterkt, lakkert overflatelag som egner seg som gulv i alle rom i huset.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 3-stav Lakkert 14 mm

Sortering

Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige og livfulle fargenyanser. Forskjellige lengder av staver, sunne kvister samt mellomstore og små, sparklede kvister kan forekomme. Dette gulvet er en del av Barlineks Family-produkter. Family er et utvalg flerstavsgulv med tre eller fire staver. Family-gulvene kan ha fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 7000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 2–3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.

Kvalitetstestet av Testfakta

Kommentar fra Testfakta: «Svært god slitasjestyrke og god motstandsdyktighet mot flekker». I testen har man laboratorietestet gulvprøver i henhold til Testfaktas protokoll for lakkerte parkettgulv. Resultatet blir tolket og vurdert etter en karakterskala som er inndelt i ti grader.

Gulvet har oppnådd kravene til Testfaktas kvalitetsmerke Verified Quality & Performance med god margin. Gulvet ble testet sammen med to likeverdige produkter og resultatene viser at gulvet er meget motstandsdyktig mot slitasje og flekker, lett å legge men at det har en litt tydeligere nyanseforskjell mellom stengene. Barlinek Parkettgulv Eik 3-stav nådde en total vurdering på 8,2.

Se hela testen her

Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer 13405
Garantiinformasjon 20 år