Parkettgulv Sublime Oak Pergo

13x220x2200 mm, 1,936 m2/pk, PerfectFold, vannbestandig, Pergo Svalbard
ART.NR: 651862
Parkettgulv Sublime Oak er et eikegulv i plankeformat fra gulvprodusenten Pergo.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Sublime Oak Pergo

Parkettgulv Sublime Oak er noe så unikt som et vannbestandig parkettgulv fra gulvprodusenten Pergo. Sublime Oak er en del av Pergos kolleksjon Svalbard, som består av stilrene eikegulv med store og brede planker. Svalbard kjennetegnes av å være slitesterkt og vannbestandig. Vannbestandigheten oppnås med Pergos Aquasafe-teknologi, som danner en forseglet overflate og hindrer at vann trenger ned i gulvet. Gulvet tåler direkte eksponering for fuktighet i opptil 72 timer. Alle gulvene i Pergos Svalbard-serie er avfaset på alle sider for å fremheve bordene.

OBS: Leverandøren har endret dette gulvet. Eldre versjoner har blitt levert i andre tykkelser, med andre klikksystemer og med andre plankedimensjoner.

Gulvvarme og garanti
Gulvet har livstidsgaranti, forutsatt at det legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i privatboliger. Garantiperiode ved kommersiell bruk gis av leverandøren på forespørsel. I Pergos Svalbard-serie tillates større forekomst av reparasjoner av sprekker og kvister. Det vil si at dette ikke er grunnlag for reklamasjon. Gulvet har et rustikt utseende med levende variasjon i treverk og utseende.

Gulvvarme kan legges under gulvet, forutsatt at det brukes riktig underlag, og at monteringsanvisningen har blitt fulgt.
Vis mer
Varemerke Pergo