Parkettgulv Eik 1-stav Affogato 180mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Mattlakkert mørk, 2,77m2/pkt
Artikkelnummer: 65027
Vekt: 23.7
Et rustikt klikkgulv i mattlakkert eikeparkett med varierende ådring og levende utseende med naturlige farger og fargenyanser. Ødelagte og sparklede kvister i ulike størrelser kan forekomme.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
1409   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Affogato 180mm Barlinek
Mørk og vakker eikeparkett med lasert, børstet og lakkert overflate. Den børstede og lakkerte gulvoverflaten, kombinert med tresorten eik, skaper et gulv som står imot daglig slitasje. En børstet overflate gir bordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Plankegulv i mørk nyanse gir rommet en eksklusiv følelse med naturlig tyngde. Legg gulvet i et stort rom som slipper gjennom mye lys for best mulig resultat.

Sortering

Svært rustikt gulv med varierende ådring og levende utseende med naturlige og livlige fargenyanser. Ødelagte og sparklede kvister i ulike størrelser kan forekomme ( t.o.m. store, sparklede kvister). Yteved kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 65027
Spontet Nei
Nyanse Mørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei