Parkettgulv Eik 1-stav Affogato 180mm Barlinek

ART.NR: 65027
Et rustikt klikkgulv i mattlakkert eikeparkett med varierende ådring og levende utseende med naturlige farger og fargenyanser. Ødelagte og sparklede kvister i ulike størrelser kan forekomme.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 1-stav Affogato 180mm Barlinek

Sortering

Mørk og vakker eikeparkett med en lasert, børstet og lakkert overflate. Den børstede og lakkerte overflaten på gulvet skaper i kombinasjon treslaget eik et gulv som tåler hverdagens slitasje. En børstet overflate gir bordene en lett, naturlig struktur, og gulvet oppleves derfor som litt varmere å gå på. Plankegulv i mørk nyanse gir rommet ditt en eksklusiv følelse med en naturlig tyngde. Legg gulvet i et stort rom som slipper inn mye lys, for best resultat. Svært rustikt gulv med varierende åremønstre og et levende utseende med naturlige og livfulle fargenyanser. Sunne og sparklede kvister i forskjellige størrelser kan forekomme (til og med store, sparklede kvister). Yteved kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater.
Dette gulvet er en del av Barlineks Country-produkter. Country er et utvalg av 1-stavsgulv i eik (plankegulv). Country-gulvene kan ha store fargevariasjoner i treverket og eventuelle reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer 65027