Parkettgulv Eik 3-stav 14mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Lakkert, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 13405
Vekt: 26.5

Kvalitetstestet eikeparkett med et slitesterkt, lakkert overflatelag som egner seg som gulv i alle rom i huset.

Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
249   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 3-stav 14mm Barlinek

Sortering

Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige og livfulle fargenyanser. Forskjellige lengder av staver, sunne kvister samt mellomstore og små, sparklede kvister kan forekomme.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 7000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 2–3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.

Kvalitetstestet av Testfakta

Kommentar fra Testfakta: «Svært god slitasjestyrke og god motstandsdyktighet mot flekker». I testen har man laboratorietestet gulvprøver i henhold til Testfaktas protokoll for lakkerte parkettgulv. Resultatet blir tolket og vurdert etter en karakterskala som er inndelt i ti grader.

Barlinek Parkettgulv Eik 3-stavs lakkert presterte godt til svært godt i alle de tre hovedmomentene i testen og oppnådde en samlet karakter på 9,0. Gulvet oppfyller dermed kriteriene for Testfaktas kvalitetsmerking Verfied Quality & Performance.

Les mer

Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 13405
Varemerke Barlinek