Parkettgulv Eik 1-stav Mersey 155mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Naturoljet, 2,38m2/pkt
Artikkelnummer: 650693
Vekt: 20.6
Parkettgulv Ek Mersey er et naturoljet lyst gulv med naturlige farger.
Ikke tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
599   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Mersey 155mm Barlinek

Sortering

Parkettgulvet Ek Mersey er et naturoljet, lyst gulv med naturlige farger. Varierende åremønstre; levende utseende med naturlige og livlige farger, fargenyanser; ulike lengder av staver; sunne kvister og mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse:2,5 mm.
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Raske fakta
Varemerke Barlinek