Parkettgulv Eik Natural Mountain Svalbard 220mm Pergo

ART.NR: 134120
Natural Mountain Oak er et varmt og naturlig tregulv med rustikk sjarm og våre lange og brede Svalbard-planker
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik Natural Mountain Svalbard 220mm Pergo

Natural Mountain Oak er et varmt og naturlig tregulv med rustikk sjarm og våre lange og brede Svalbard-planker. Dette gulvet er et bra valg når du gjerne vil ha en moderne følelse og en livlig variasjon av farge og struktur som inneholder store kvister og sprekker. Den børstede overflaten framhever den naturlige kornstrukturen og skråsnittene langs alle kantene styrker utseendet til de lange plankene. Natural Mountain Oak er behandlet med vår nye, ekstramatte lakk som forener ytelsen til en lakk som er lett å vedlikeholde med det unike utseendet til ubehandlet tre.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter. AC står for Abrasion class der europeiske produsenter klassifiserer laminatgulv etter bruksområder. Resultatet baseres på gulvets holdbarhet gjeldende blant annet slitasje, slag, flekker og varme.

Rask gulvlegging med Klikk-system

Klikksystemet PerfectFold™ V låser gulvet både vertikalt og horisontalt. Den doble låsefunksjonen gir Pergos gulv unik stabilitet og takket være det nye klikksystemet går gulvleggingen både raskt og enkelt – raskere enn med noe annet laminatgulv på markedet. Alt du trenger å gjøre er å velge ett av tre mulige gulvleggingsmetoder og klikke gulvet på plass!

Trykk ned
Den beste metoden for å legge et stort gulv på kort tid. Klikk på fugen på langsiden, før plankene mot hverandre og avslutt ved å presse nedover..

skyv sammen
I motsetning til mange andre produsenter kan Pergos laminatgulv også legges horisontalt. Det er praktisk i situasjoner hvor det er vanskelig eller umulig å vinkle planken (når du skal legge den siste raden eller under dørkarmer og elementer).

Vinkle
Dersom du ønsker det, kan du også legge ditt nye Pergo-laminatgulv på en tredje måte. Bare vinkle og klikk plankene sammen på langsiden.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under gulvet, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Pergo