Parkettgulv Ask 1-stav Lemon Sorbet 180mm Barlinek

Klikkgulv, Hvitlaserad, 2,77m2/pkt
ART.NR: 650538
Stilrent parkettgulv i den harde og slitesterke tresorten ask. Hvitlaserte gulvbord med mattlakkert overflate. Lyser opp rommet og skaper et moderne interiør.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Parkettgulv Ask 1-stav Lemon Sorbet 180mm Barlinek

Sortering

Gulvet har et varierende åremønster, med askens naturlige fargevekslinger. Mindre sunne og sparklede kvister kan forekomme. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater. Trendy og slitesterkt parkettgulv i hvitlasert ask med en mattlakkert overflate. Gulvbordene er i plankeformat med fasinger langs alle fire sider. Passer for deg som vi ha et førsteklasses resultat og skape en følelse av moderne interiør i hjemmet. Lyse gulv for også små rom til å virke større. Gulvet er av tresorten ask, som er en av de hardeste tresortene. Askens naturlige skjønnhet er blitt foredlet med en fin børsting av overflaten. Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-system, som gir et holdbart og eksklusivt resultat.
Dette gulvet er en del av Barlineks Family-produkter. Family er et utvalg av 1-stavsgulv i ask (plankegulv). Family-gulvene kan ha et visst nivå fargevariasjoner i treverket og eventuelle begrensede reparasjoner som følge av sprekker eller kvister.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
For dette gulvet er også kortsiden belagt med et klikksystem av Barclick, noe som innebærer at et gulvleggingssett er nødvendig for å gjøre monteringsprosessen enklere og oppnå best mulig resultat! Glem heller ikke andre egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer 650538