Plasttak Taksats Glassfiberforsterket Aluwhite

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687174228
Glassfiberarmert tak - takpakke Aluwhites glassfiberarmerte tak er et glassfiberarmert polyesterpanel produsert i Sverige, tilpasset det nordiske klimaet.
Vis mer
Bredde:
Lengde:
Farge:
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Plasttak Taksats Glassfiberforsterket Aluwhite

Glassfiberarmert tak - takpakke Aluwhites glassfiberarmerte tak er et glassfiberarmert polyesterpanel produsert i Sverige, tilpasset det nordiske klimaet. Panelet er laget for et tøft allværsklima og er beskyttet av en overflatefilm med ekstremt høy UV-faktor på begge sider, noe som gjør taket slitesterkt og enkelt å holde rent. Taket har en lekkasjefri, patentert sammenføyning som sikrer at taket ikke har smussstriper i skiveskjøtene. Glassfibertaket er et av de rimeligste takmaterialene på markedet hvis du skal bygge terrasse, carport eller redskapsbod uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Dimensjoner
Takpakkene bestilles i komplette pakker der du velger lengden på panelene og ønsket bredde på taket ditt.

Teknisk informasjon
Farge: Opal Lystransmisjon: Opal 60% Tykkelse: ca. 1 mm Total bredde: 1140 mm Dekkebredde: 1100 mm Lengde: 2m, 2,5m, 3m, 3,5m, 4m, 4,5m, 5m, 6m

Annet
Aluwhites glassfibermattetak gjør materialet svært slitesterkt og forhindrer sprekkdannelse ved minusgrader. Taket tåler temperaturer over 70 grader. Monteres med de medfølgende takskruene som skrus med 8-10 skruer/m2. C/C-mål mellom overliggere: Maks 800 mm Anbefalt takhelling: ca. 5-6 grader Platene bør ikke ligge i bunt (plate på plate) i direkte sollys. Varmen akkumuleres i bunten og platene risikerer å deformeres av temperaturøkningen, som kan bli svært høy.

Leveransen omfatter
Takpaneler Skrue

Garanti
15 års garanti

Alternativer
Tetningstape

Andre opplysninger
Glassfiberarmerte tak selges som komplette taktekkingssett som inkluderer skruer. Panelene kan enkelt kuttes i både lengde og bredde med en fintannet sag eller vinkelsliper. Ingen forboring er nødvendig for montering av takpanelet.

Vis mer
Varemerke Aluwhite