Plasttak Taksats Glassfiberforsterket Spaserstokk Aluwhite

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687174404
Aluwhite glassfiberarmert tak - gangbart - Takpakke Aluwhites glassfiberarmerte tak er et glassfiberarmert polyesterpanel produsert i Sverige, tilpasset det nordiske klimaet.
Vis mer
Bredde:
Lengde:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Plasttak Taksats Glassfiberforsterket Spaserstokk Aluwhite

Aluwhite glassfiberarmert tak - gangbart - Takpakke Aluwhites glassfiberarmerte tak er et glassfiberarmert polyesterpanel produsert i Sverige, tilpasset det nordiske klimaet. Dette taket er det eneste gangbare takpanelet på markedet med en tykkelse på 2 mm! Panelet er laget for et tøft allværsklima og er beskyttet av en overflatefilm med ekstremt høy UV-faktor på begge sider, noe som gjør taket slitesterkt og enkelt å holde rent. Aluwhites glassfiberarmerte gangbare tak er et av de rimeligste takmaterialene på markedet for deg som skal bygge terrasse, carport eller redskapsbod uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Dimensjoner
Takpakkene bestilles i komplette pakker der du velger lengden på panelene og ønsket bredde på taket ditt.

Teknisk informasjon
Farge: Opal Lystransmisjon: Opal 55% Tykkelse: ca. 2 mm Total bredde: 1050 mm Dekkebredde: 1000 mm Lengde: 2m, 2,5m, 3m, 3,5m, 4m, 4,5m, 5m, 6m

Annet
Glassfibermatten gjør materialet svært slitesterkt og forhindrer sprekkdannelse ved minusgrader. Med en tykkelse på 2 mm er platen gangbar og tåler tung belastning Taket tåler temperaturer over 70 grader. Monteres med de medfølgende takskruene som skrus fast med 8-10 skruer/m2. Panelene bør ikke ligge i en bunt (panel på panel) i direkte sollys. Varmen akkumuleres i bunten og platene risikerer å deformeres av temperaturøkningen, som kan være ekstremt høy. C/C-mål mellom sperrene: Maks 1200 mm Anbefalt takhelling: ca. 5-6 grader.

Leveransen omfatter
Takpaneler Skrue

Garanti
20 års garanti

Alternativer
Tetningstape

Andre opplysninger
Takene selges som komplette takmonteringssett som inkluderer skruer. Panelene kan enkelt kappes i både lengde og bredde med en fintannet sag eller vinkelsliper. Forboring er ikke nødvendig ved montering av et glassfiberarmert tak.

Vis mer
Varemerke Aluwhite