Plasttak Taksats Polykarbonat Aluwhite

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687174030
Aluwhite polykarbonat - komplette taktekkingssett
Vis mer
Bredde:
Lengde:
Farge:
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Plasttak Taksats Polykarbonat Aluwhite

Aluwhite polykarbonat - komplette taktekkingssett

Polykarbonatplast
Polykarbonat er ekstremt slagfast og tåler temperaturer fra -40 grader opp til 130 grader. Taket er laget av polykarbonat, som er et vanskelig antennelig materiale som oppfyller Boverkets brannkrav til vinterhustak.

Dimensjoner
Takpakkene bestilles i komplette pakker der du velger lengden på panelene og ønsket bredde på taket ditt.

Teknisk informasjon
Farge: Opal, Klar, Røykfarget Lystransmisjon: Opal 60% Lystransmisjon: Klar 90% Lystransmisjon: Røyk 50% Tykkelse: 0,8 mm Total bredde: 1070 mm Dekkebredde: 988 mm Lengde: 2,5m, 3m, 3,5m, 4m, 4,5m, 5m

Annet
Takpanelet er belagt med ensidig UV-beskyttelse. Taket tåler temperaturer opp til +130 grader. Monteres med de medfølgende takskruene som skrus fast med ca. 10 skruer/m2. Den lette vekten gjør det enkelt å håndtere platene og løfte dem på plass under installasjonen. Platene bør ikke bli liggende i en bunt (plate på plate) i direkte sollys. Varmen akkumuleres i bunten og platene risikerer å bli deformert av temperaturøkningen, som kan være ekstremt høy. C/C-mål mellom overliggere: Maks 700 mm Anbefalt takhelling: ca. 5-6 grader.

Leveransen omfatter
Takpaneler Skrue

Garanti
15 års garanti

Alternativer
Tetningstape

Andre opplysninger
Taket selges som et komplett taksett som inkluderer skruer. Panelene kan kuttes med en fintannet sag i en lav vinkel mot panelet. Ved montering av taket er platene forboret med et 10 mm bor.

Vis mer
Varemerke Aluwhite