Rengjøring av avløp 24V Greenworks

ART.NR: 687206616
Kanskje denne maskinen er den du ikke visste at du manglet. Men den dagen du finner ut av det, vil den være uunnværlig.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Rengjøring av avløp 24V Greenworks

Kanskje denne maskinen er den du ikke visste at du manglet. Men den dagen du finner ut av det, vil den være uunnværlig. Avløpet har stoppet opp og alle de kjente triksene virker ikke - da er det bare å bruke denne avløpsrenseren. Du vil ikke bli skuffet.

Rengjøring: Hold hjemmet ditt rent med toppmoderne verktøy
Det er både imponerende og litt dystert å tenke tilbake på hvordan folk holdt hjemmet rent før i tiden. Tenk hvor mange timer det må ha tatt å vaske gulvene i hjemmet uten støvsuger, for ikke å snakke om utfordringen med å vaske alle familiens sengetøy uten vaskemaskin. Hvordan gikk det i det hele tatt til hvis kloakksystemet ble tilstoppet ved et uhell for hundre år siden? Det var sannsynligvis et stort prosjekt som krevde dyr og profesjonell hjelp utenfra, noe mange nok ikke hadde råd til. Tenk å måtte spare penger i flere måneder bare for å kunne vaske eller vaske opp for hånd igjen - det er vanskelig å forestille seg! Heldigvis går utviklingen fremover, og Greenworks utvalg av batteridrevne verktøy er et bevis på det.

Trådløse, effektive rengjøringsredskaper av høy kvalitet for hjemmet.
Greenworks har et bredt utvalg av batteridrevne elektroverktøy til hagen og hjemmet. De ulike seriene våre har ulike ytelsesnivåer for å dekke alle slags behov, og de praktiske rengjøringsverktøyene våre er en del av 24V-serien. Her finner du for eksempel en kompakt og kraftig håndholdt støvsuger som er perfekt for vanskelig tilgjengelige områder - med denne praktiske dingsen slipper du å dra med deg en ordentlig støvsuger, og du slipper å tenke på stikkontakter og skjøteledninger når du skal rengjøre bilen. Den er også perfekt til å støvsuge oppå klesskap, i garasjen eller i redskapsboden, for eksempel. Greenworks tilbyr også en avløpsrenser som er det motsatte av tidligere tiders avløpsrensing. Med en batteridrevet avløpsrenser får du jobben gjort raskt og enkelt!

Flere rengjøringsverktøy, ett batteri
Våre verktøy og maskiner i de ulike seriene drives av litium-ion-batterier av varierende styrke. En av de største fordelene med å kjøpe batteridrevet verktøy fra Greenworks er at du kan bruke samme batteri i flere forskjellige maskiner. Kanskje har du allerede en gresstrimmer, skrutrekker eller løvblåser fra Greenworks 24V-serie? Da kan du kjøpe rengjøringsverktøy til en lavere pris ved å bruke batteriet du allerede har! Det er både økonomisk og praktisk å bruke samme batteri til flere forskjellige verktøy.

Tekniske detaljer
  • Motortype: Børstet
  • Systemspenning: 24V
  • Vekt: 3,7 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks