Snegleteip

Kobberteip, 19 mm x 5 m
Artikkelnummer: 30740
Vekt: 0.07
Det oppstår et naturlig, svakt elektrisk støt mellom mordersneglens (brunskogsneglens) slim og kobberen. Sneglen dør ikke av støtet, men det er ubehagelig nok til at den ikke passerer kobberteipen og heller ikke vender tilbake. Teipen brukes derfor til å skape en barriere mot mordersneglene.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
49 90 kr /stk
stk
Snegleteip

Slik virker kobberteip

Det oppstår et naturlig, svakt elektrisk støt mellom mordersneglens (brunskogsneglens) slim og kobberen. Sneglen dør ikke av støtet, men det er ubehagelig nok til at den ikke passerer kobberteipen og heller ikke vender tilbake. Teipen brukes derfor til å skape en barriere mot mordersneglene. Kobberteipen skal beskytte mot angrep fra mordersnegler. Den kan med fordel brukes på krukker, pallekrager og andre platebeholdere man har utendørs. Teipen er 5 meter lang og 19 mm bred.

Slik bruker du kobberteip

1. Legg ut kobberteipen før det vises spor av mordersneglen, f.eks. ved spiste planteblad eller lignende.
2. Tørk av krukken eller plantebeholderen før kobberteipen festes på. Da får du bedre feste. Det kan være vanskelig å feste teipen på betong.
3. Fjern beskyttelsespapiret på teipen slik at den klebrige siden kommer frem.
4. Pass på at det ikke fester seg kvister eller lignende på kobberteipen, da dette kan fungere som broer for mordersneglene.
5. Unngå åpninger i kobberteipen. Den skal sitte rundt hele krukken/plantebeholderen som skal beskyttes.

Hvis kobberen holdes ren for smuss og støv, varer effekten i flere sesonger. Hvis klistreeffekten i teipen avtar og den blir vanskelig å feste, kan man bruke en stiftepistol hvis man planter i pallekrager eller lignende. Da holdes den på plass og brukstiden forlenges.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 30740