Byggbeslag

Byggbeslag fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi har beslag for både små og store jobber. Vinkelbeslag til hjørner, hullplater til skjøting av treverk og det du ellers skulle trenge. Du finner alt her hos oss til en gunstig pris.

Smart med stolpesko

Skal du bygge en terrasse eller et uthus og vil slippe mye murerarbeid? Løsningen er å bruke stolpesko. Dette byggbeslaget er en god base for flere typer utendørs byggeprosjekter. Å sette den i bakken klarer du på egen hånd. Lag et hull i bakken der du vil ha skoen. Fyll med mørtel og sett skoen i. Pass på at skoen plasseres riktig i forhold til bjelken den skal støtte, og at sålen er rett (i vater). Stolpeskoene settes på en rekke med likt mellomrom mellom dem. Når mørtelen er tørr plasseres trebjelken i skoen og festes. Byggbeslag som dette og andre i en utmerket kvalitet, har vi her hos oss.

I alle varianter

Når man kjøper treverk til bygging kommer de oftest i ferdige lengder. Derfor opplever en av og til at man må skjøte lengder sammen. Vi tilbyr derfor blant annet byggbeslag også til dette. Det gir deg stabile og sterke lengder, ofte sterkere enn en hel lengde ville vært. Velger du hengsler, bjelkesko eller noen andre av våre produkter er du sikret god kvalitet. Er du usikker på hvilket av alle beslagene våre du trenger? Vi er klare til å hjelpe deg med å finne de riktige. Vi gir deg en gunstig pris, også på annet du trenger til prosjektet ditt.

Alt du trenger av byggbeslag kjøper du hos Byggmax

Byggbeslag kommer i mange varianter. Vi har dem alle til gunstige priser. Stikk innom en av våre butikker om du har spørsmål.

 1. Stolpesko
  Habo 960
  Stolpesko
  169   kr /stk
 2. Gaffelanker
  FZV, 1,5x48x320 mm
  Gaffelanker
  Pris fra
  17 95 kr /stk
 3. Hengsel 1502 Habo
  Galvanisert
  Hengsel 1502 Habo
  Pris fra
  54 95 kr /stk
 4. Stabelhengsel
  Stabelhengsel
  Pris fra
  209   kr /stk