Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Murblokk

Murblokk fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Trenger du en ny mur? Garasje? Kanskje en grill utendørs? Støp og bygg selv med murblokk fra Byggmax, levert rett hjem til deg!

Vær lur – støp og mur!
Med murblokk fra Byggmax kan alle dine utendørsprosjekter enkelt realiseres. Konstruksjoner som for eksempel inner- og yttervegger, murer, garasje og grunnmur er perfekte bruksområder for vår høykvalitets blokk. Den er en miljøvennlig murstein produsert av små kuler som gir godt innemiljø og holdbare konstruksjoner. Steinen gir god lydisolering og er brannsikker. På grunn av små luftceller inne i steinen har den god isolasjonsevne i forhold til andre murstein. Det er enklest å kappe steinen med en sag utstyrt med egnet blad for steinkapping. Man kan også bruke øks for å forme steinen. Murblokken er godt egnet for boring og spikring, helt vanlig spiker fester seg godt!

Støp og mur enkelt, helt på egenhånd
Murblokk bør brukes med murpuss for å bygge ulike konstruksjoner. Blokken mures sammen med mørtel før den slammes eller pusses, dette er for å gi et godt resultat som forebygger mot vær og vind. Blokken er brannsikker, har ekstremt lang holdbarhet og er ikke allergifremkallende. Den kan brukes til det aller meste innen muring og støping, og tilfredsstiller alle dine utendørs byggebehov. Når du først har murt og støpt, trenger du kanskje noe høykvalitets treverk å kle ditt nye byggverk i, enten impregnert, uimpregnert eller malt trevirke. Byggmax har alt du trenger for å fullføre din konstruksjon, fra den spede start til en fiks ferdig konstruksjon!

Murblokk kjøper du hos Byggmax
Murblokk fra Byggmax hjelper deg å realisere din byggedrøm. Med gunstige priser, fremragende kundeservice og levering på døren kan du mure selv, og skape byggverkets hovedfundament helt på egenhånd!

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Bredde (cm)
Pris
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.