Fundament & Støperør

Fundament & støperør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du planer om å lage et fundament til en ny balkong, et gjerde eller en bod i hagen? Byggmax har alt du trenger – støperør, søylesko og betongfundament.

Et fundament fra Byggmax forenkler byggeprosjektet

Et betongfundament med søylesko fra Byggmax gjør bygging av prosjekter som krever et fundament lett som bare det. Det første man må gjøre er å grave hull der fundamentet skal plasseres. Pass på at hullet er dypt nok for plassering av 10-20 cm med grus eller pukk under fundamentet. Dette er viktig for at frost ikke skal kunne presse fundamentet oppover. Etter at fundamentet er godt forankret i jorda, er det på tide å feste stolper til søyleskoen. Her er det viktig å passe på at enden av treverket ikke kommer i direkte kontakt med selve betongen. Er det kontakt, kan treet suge til seg fuktighet fra betongen.

Fundament fra Byggmax – Høy kvalitet og vedlikeholdsfritt

Et fundament fra Byggmax er vedlikeholdsfritt og holder høy kvalitet. Det vil sørge for at konstruksjonen er stabilt forankret i mange år fremover. Dersom du trenger stein, pukk eller grus til å plassere under fundamentet, får du selvfølgelig også dette hos Byggmax. For støping under bakkenivå bør man bruke et støperør. Dette vil sørge for at sløsingen av sement holdes på et minimum. Videre vil et støperør være et godt alternativ til forskaling. Ta en titt på vårt store utvalg for å finne det som passer best for ditt byggeprosjekt. Vårt ønske er at du skal klare å utføre ting på egenhånd på en god og enkel måte. Spør oss gjerne for råd og tips.

Byggmax har produktene som skaper et godt fundament

Et fundament fra Byggmax støtter konstruksjonen din i mange år til en gunstig pris. Vi hjelper alle med gode tips og råd for å kunne lykkes med sine prosjekter.

Vis mer
Filter

13 Resultater

Sorter etter
179  kr
129  kr
48, 73, 98 mm
Fra 26 95  kr
69 95  kr
200x1200mm
Fra 75 95  kr
42 95  kr
51X4,0 U JUST. FZV
Fra 28 95  kr
Flere ulike varianter
Fra 34 95  kr
Flere ulike varianter
Fra 15  kr
Habo
64 80  kr
Flere ulike varianter
Fra 25  kr
Habo
88 28  kr