Stangkjedesag 18 V CSA 2020 Easy Flex AL-KO

ART.NR: 687276842
Bøylesag i AL-KOs batteriserie Easy Flex. Den er svært lett og hendig, og den 200 mm lange sverdlengden gjør det enkelt å kutte selv litt grove greiner.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Stangkjedesag 18 V CSA 2020 Easy Flex AL-KO

Bøylesag i AL-KOs batteriserie Easy Flex. Den er svært lett og hendig, og den 200 mm lange sverdlengden gjør det enkelt å kutte selv litt grove greiner. Arbeidshøyden er justerbar, men kan brukes opp til 3,5 meter. Denne maskinen er en del av Easy Flex-batteriserien, med samme 20 V-batteri og 2,5 eller 5 Ah kan du velge å bruke det samme batteriet til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål. Kjedehastighet 3,7 m/s. Denne modellen leveres uten batteri og lader.

Tekniske data
Batteri: Litium-ion 18 V - 2,5 eller 5 Ah, Ladetid: 2,5 Ah - opptil 50 min, 5 Ah - opptil 100 min, Sagelengde: 20 cm, Vekt: uten batteri: 1,7 kg, med batteri: 4 kg.

Fjærlett batterikraft for mer enn et dusin maskiner
God fornøyelse i hagen uten utslipp og ledninger! Easy Flex familien er i vekst og tilbyr allerede over et dusin enheter som kan betjenes med ett og samme batteri: Gressklippere, hekksakser, gresstrimmerer, stangsager, stanghekksakser, løvblåsere, fliserenser og mye mer. Batterimaskiner med en ting til felles: Med det lette AL-KO 18 V batteriet, er hagearbeid enkelt. Lett, stille og miljøvennlig: Med den trådløse AL-KO 18V Easy Flex batterifamilien, kan du utføre all vanlig hagearbeid uanstrengt og uten ledninger - og med en stor driftsradius. Høydepunkt: Batteriet kan byttes ut på kort tid, og du kan fortsette å jobbe med en annen enhet.

Alle AL-KO-batterier er Li-Ion-batterier med lang levetid og ingen minneeffekt. AL-KO 18 V Li-Ion batteri er tilgjengelig som et lite 2,5 Ah batteri med en vekt på kun 350 g eller som et stort 5 Ah batteri med en vekt på 650 g. I tillegg til den lave vekten imponerer batteriet med en kort ladetid på kun 50 minutter. Hvis batteriet er fulladet, kan du jobbe opptil 480 minutter avhengig av bruksområde og valg av maskin.

Bensin, batteri eller elektriske motorsager: For hageeiere og profesjonelle brukere
Med de kompakte kjedesagene fra butikken vår er det lett å sage ulike typer tre. For din bekvemmelighet har vi designet kjedesagene AL-KO slik at de har optimal vektfordeling og ligger ekstremt godt å hånden. Med verktøyet som er inkludert i leveransen, kan du stramme skjæreenheten og kjedet i en håndvending. Dermed kommer du raskt og enkelt i gang med jobben. For å sikre at de oppfyller et høyt sikkerhetsnivå, har kjedesagene AL-KO en systembrems med hurtig kjedestopp og håndbeskyttelse. I tillegg til mer kompakte modeller tilbyr vi også proffsager fra solo av AL-KO, med en effekt på inntil 4,7 kW. Disse egner seg spesielt godt til bruk på tykke emner og ved saging i hardtre. Bli overbevist om kraften til kjedesagene våre.

Dobbel sikkerhet
Med sikkerhetsbremse og hånd-beskyttelsesbøyle med nødstopp for kjeden er sikkerheten ivaretatt i en hver situasjon - for enkelt arbeid uten ulykker.

Perfekt balanse
På grunn av den balanserte vekten, passer AL-KO motorsagene godt i hånden. Den integrerte vibrasjonsdempingen (med bensinmodellene) gjør arbeidet behagelig.

Enkel å håndtere og vedlikeholde
Automatisk kjedesmøring og glasset på oljetanken letter vedlikehold av elektriske og batteridrevne motorsager. Luftfilteret på bensinsagene er enkelt å fjerne og rengjøre.

Vis mer
Varemerke AL-KO