Stangsag 60V Greenworks

ART.NR: 687206554
Greenworks GD60PS25 60V stangsag har en kompakt og robust design, men likevel en stor arbeidsrekkevidde på opptil 3 m takket være et forlenget 3-delt håndtak. Det avanserte 60 V litium-ion-batteriet kan byttes ut med alle de andre 60 V-verktøyene i serien.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Stangsag 60V Greenworks

Greenworks GD60PS25 60V stangsag har en kompakt og robust design, men likevel en stor arbeidsrekkevidde på opptil 3 m takket være et forlenget 3-delt håndtak. Det avanserte 60 V litium-ion-batteriet kan byttes ut med alle de andre 60 V-verktøyene i serien. Den kombinerer stor kraft med lang driftstid for å gi deg de samme resultatene som et bensinprodukt uten støy, røyk og søl, og siden den er batteridrevet, starter den første gangen - du trenger ikke å trekke i startsnoren. Denne stangsagen når høyt inn i trær og busker og hjelper deg med å holde hagen vakker, trygg og sunn. Du kan bruke eksisterende batterier og ladere fra andre Greenworks 60 V-verktøy, eller du kan kjøpe batterier og ladere separat.

Skal du kjøpe sag? Velg en batteridrevet modell!
Batteridrevne hageredskaper har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er kanskje ikke så rart. Nå slipper både du og miljøet ubehagelige utslipp, samtidig som ørene dine (og naboens) kan høre den mye mer stillegående driften. Hos Greenworks finner du flere batteridrevne sager som du kan bruke til å rydde opp i hagen på mange forskjellige måter. Trim, sag, poler og klipp vegetasjonen i hagen din til perfeksjon!

Skal du kjøpe sag? Velg en batteridrevet modell!
Innkjørselen til huset er omgitt av flere poppeltrær. Hagen er på sin side prydet med flere vakre epletrær, og rundt huset er det flere store busker. Når det gjelder alléen, må grener og kvister klippes hvert år, og epletrærne må beskjæres regelmessig. For at hagen skal se perfekt ut, må også buskene klippes og trimmes. Alt dette og mye mer kan du løse ved å kjøpe en sag fra Greenworks! Her finner du både motorsager og grensager som passer til ulike oppgaver i hagen.

Batteridrevne sager for store og små oppgaver
En motorsag er uunnværlig i boden hvis du har en hage med mye vegetasjon. Med en motorsag fra Greenworks kan du kappe store grener som skygger for utsikten, felle trær som står i veien og selvfølgelig hugge ved til de koselige vinterkveldene foran peisen. Grensagene våre er på sin side perfekte for å få tilgang til grener eller kvister i høyden eller dypt inne i krattet. Beskjæringssagene våre har en eksemplarisk rekkevidde på hele 4 meter, så du slipper å bruke stige og å streve med å komme deg inn i sammenfiltrede busker. Både motorsager og grensakser har en kompakt og lett konstruksjon som gir deg mye større bevegelsesfrihet enn bensindrevne varianter.

Tips og triks: Fiks drømmehagen din ved å rydde riktig vegetasjon
Som med så mye annet, har alle ulike preferanser når det gjelder hageplanter og hvordan de skal stelles. Men det finnes noen grunnleggende tips som vi gjerne deler med deg! Har du en uoversiktlig og overgrodd hage? Da er det en god idé å åpne opp flere steder og skape åpninger. Rydd vekk busker og skap effektive åpninger og korridorer - åpne rett og slett opp rom i hagen der det er plass til barnas lek, koselig kaffe ved kafébordet eller avslapning i solstolene. Hvis hagen har et mørkt hjørne der familien sjelden oppholder seg, er det bare å tynne ut grener, kvister og busker slik at solstrålene får slippe til. Og ikke glem hekken rundt tomten! Ram inn hagen på en vakker måte og klipp hekken med en av Greenworks hekksakser.

Tekniske detaljer
  • Kjedebredde: 0,043"
  • Kjedebrems: Nei
  • Kjedeinndeling: 1/4"
  • Kjedehastighet: 13 m/s
  • Motortype: Børsteløs
  • Oljesystem: Automatisk
  • Systemspenning: 60V
  • Vekt: 4,15 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks