Dekorstein

Ønsker du å pynte opp i uteområdet på en enkel, men pen måte, er dekorstein et utmerket valg. Vi kan tilby flere varianter av dekorstein. Alt fra granitt til naturstein og ensfarget stein.

Pent og praktisk med dekorstein

Dekorstein har en mengde bruksområder. Du kan bruke dekorstein i hagen, rundt huset og rundt trær. Eller hva med å pynte opp i blomsterbedet med stein? Det er ikke nødvendig med et fantastisk uteområde på forhånd. Dekorsteinen vil tilføre området det som mangler. Det er enkelt å gjøre det selv og det krever lite verktøy og forkunnskaper. Naturstein er et godt eksempel på hvordan man med et enkelt grep kan gjøre mer ut av lite. Bruk en farget stein eller bland flere forskjellige farger av naturstein. Legg for eksempel natursteinen langs grunnmuren for å skape kontraster mellom plen og mur. Naturstein blir også en vakker kontrast mot husvegger og trær. Trenger du tips til hvordan du kan pynte opp ute med dekorstein eller naturstein er det bare å kontakte oss.

Dekorstein i hagen - Lettstelt og dekorativt

Har du en hage gir dekorstein det lille ekstra. Vi tilbyr flere varianter av dekorstein til hagen som er utmerket for å lage spennende områder i uteområdet. Det er lite vedlikehold for at steinene skal holde seg fine. Likevel vil vi anbefale å bruke en ugressduk under, for å hindre vekst av ugress. Da slipper du timer med luking hver vår. Det er umulig å unngå at det over tid kommer noe smuss, eller annet, på steinene. Blir det nødvendig vasker du steinene med hageslangen, og dermed er de like pene igjen. En annen fordel med stein er at det hindrer sprut av vann/jord under vanning, samtidig som steinene holder jorden fuktig. Absolutt en fordel for deg som ønsker å slippe unna mye vanning.

Gjør uteområdet enda vakrere med dekorstein fra Byggmax

Vi tilbyr deg dekorstein, naturstein og annen stein til gunstige priser. Du kan selv legge den, mens vi hjelper deg med tips og gode råd.

Filter

6 Resultater

Sorter etter
149  kr
16-32mm, 15kg
149  kr
15kg, 16-40mm
149  kr
149  kr
15kg
169  kr
16-32mm, 15kg
Fra 169  kr