Dekorstein

Dekorstein fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Ønsker du å pynte opp i uteområdet på en enkel, men pen måte, er dekorstein et utmerket valg. Vi kan tilby flere varianter fra granitt til naturstein og ensfarget stein.

Pent og praktisk med dekorstein

Dekorstein har en mengde bruksområder. Den kan brukes rundt huset og rundt trær. Eller hva med å pynte opp i blomsterbedet med stein? Det er ikke nødvendig med et fantastisk uteområde på forhånd. Dekorsteinen vil tilføre området det som mangler. Det er enkelt å gjøre det selv og det krever lite verktøy og forkunnskaper. Naturstein er et godt eksempel på hvordan man med et enkelt grep kan gjøre mer ut av lite. Bruk en farget stein eller bland flere forskjellige farger. Legg for eksempel steinen langs grunnmuren for å skape kontraster mellom plen og mur. Trenger du tips til hvordan du kan pynte opp ute er det bare å kontakte oss.

Lettstelt og dekorativt

Har du en hage gir dekorstein det lille ekstra. Vi tilbyr flere varianter som er utmerket for å lage spennende områder i uteområdet. Det er lite vedlikehold for at steinene skal holde seg fine. Likevel vil vi anbefale å bruke en ugressduk under, for å hindre vekst av ugress. Da slipper du timer med luking hver vår. Det er umulig å unngå at det over tid kommer noe smuss, eller annet, på steinene. Blir det nødvendig vasker du steinene med hageslangen, og dermed er de like pene igjen. En annen fordel med stein er at det hindrer sprut av vann/jord under vanning, samtidig som steinene holder jorden fuktig. Absolutt en fordel for deg som ønsker å slippe unna mye vanning.

Gjør uteområdet enda vakrere med dekorstein fra Byggmax

Vi tilbyr deg dekorstein til gunstige priser. Du kan selv legge den, mens vi hjelper deg med tips og gode råd.

6 Produkter

 1. Dekorstein
  15kg
  Dekorstein
  Pris fra
  149   kr /stk
 2. Dekorstein
  16-32mm, 15kg
  Dekorstein
  Pris fra
  149   kr /stk
 3. Dekorstein Granitkross
  16-32mm, 15kg
  Dekorstein Granitkross
  Pris fra
  149   kr /stk
 4. Naturstein Grårødmeleret
  15kg, 16-40mm
  Naturstein Grårødmeleret
  Pris fra
  149   kr /stk
 5. DEKORSTEIN HVIT TROMLET 20-40MM
  20kg
  DEKORSTEIN HVIT TROMLET 20-40MM
  Pris fra
  140   kr /stk
 6. DEKORSTEIN HVIT TROMLET 10-20MM
  20kg
  DEKORSTEIN HVIT TROMLET 10-20MM
  Pris fra
  140   kr /stk

6 Produkter