Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Murstein

Murstein fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Når man skal lage en støttemur, er det viktig å velge riktig murstein. Samtidig må man også vite hvordan man skal legge den for et best mulig resultat.

Husk alt av materialer før du starter
Uansett hva slags mur du skal bygge, om det er blokkmur eller støttemur, er valget av murstein viktig. Byggmax kan skilte med et godt utvalg av forskjellig stein, i tillegg til flere fargetoner. Byggmax sitter også på ekspertisen som skal til for å hjelpe deg med valget. Hos Byggmax kan du selvsagt også kjøpe betong og annet tilbehør som er nødvendig for bygging av muren. Sørg for at du har alt du trenger av materialer før du begynner med selve jobben. Når du jobber med mur, må du nemlig jobbe raskt. Du kan ikke bare stikke bort på butikken hvis du skulle merke at du mangler noe.

Trendy med murstein
Murstein er veldig populært og trendy om dagen, også inne. Hvis man går på visning i Oslo, vil man fort se at mange av de hippeste leilighetene har en mursteinvegg i stua eller på kjøkkenet. Det kan være gøy å lage en slik vegg selv, men man må selvsagt vite hva man gjør. Heldigvis finnes det mye informasjon om mursteinslegging på nett. Du kan til og med finne videoer som viser hvordan du gjør dette selv. Det samme gjelder sement, hvis du skal bygge en mur før du legger stein. Bare fantasien setter grenser for hva du kan bruke mursteinen til.

Ulike typer murstein til dine prosjekter kjøper du hos Byggmax
Byggmax tilbyr et stort utvalg av murstein til gunstige priser, og de ansatte hjelper gjerne til med det du måtte lure på.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Lengde (mm)
Høyde (mm)
Pris
Bredde (mm)
Farge
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.