Stor etterspørsel etter trevirke

Vi vil gi kundene våre best mulig service! Med de pågående utfordringene i forsyningskjeden for tømmer, jobber vi ekstra hardt med å oppdatere lagerstatus og informasjon på byggmax.no.

Wow, som det bygges! Akkurat nå er etterspørselen etter trevirke ekstra høy. Det betyr at vi dessverre må stenge midlertidig for hjemlevering og Klikk & Hent av trevirke. Du er velkommen til en av våre 45 butikker for å plukke med deg det du trenger i vår romslige Drive-in.

Brennhett tømmermarked

Sagbrukene produserer så mye de kan. På grunn av sterk etterspørsel over hele verden, er ikke dette nok. For å garantere at vi har nok trevirke i butikkene og at lagerbeholdningen på Byggmax.no stemmer, stenger vi midlertidig muligheten for hjemlevering og Klikk & Hent av trevirke.

Hva betyr det for deg?

Vi kan ha færre lengder enn vanlig, og kan gå tom for noen størrelser i korte perioder. Vi får inn trevirke fortløpende, og det er ingen grunn til bekymring. Før du besøker butikken kan du sjekke lagerstatus på byggmax.no. Der kan du også se forventet ankomsttid for neste leveranse av trevirke.

Prisløftet til Byggmax

Hos Byggmax kan du alltid stole på at du får den beste prisen. Hvis du finner den samme varen til en lavere pris hos en lokal konkurrent, vil vi matche prisen og gi deg 10 % av differansen tilbake. Fint, eller hva?