Tak

Vi trenger alle et tak over hodet for å beskytte oss mot vær og vind, og hos Byggmax finner du alt du trenger for å bygge et som er både standhaftig og pålitelig. Bestill i dag og du er garanter kvalitetsprodukter av ypperste klasse til en konkurransedyktig og overraskende hyggelig pris.

Tak og takrenovering

Tak fra Byggmax er enkelt og ikke minst til en god pris. Taket beskytter huset ditt mot regn og vind og hjelper å holde på varmen, som er viktig i det norske klimaet. På Byggmax hjelper vi deg gjerne med takrenovering, for deg som er hjemmefikser og til deg som er proff. Vi blir gjerne med når du skal legge nytt tak eller pusse opp det gamle taket.

 

Legg nytt tak eller fiks opp det gamle

Selv om det kan regne og blåse hele året i landet vårt, er det viktig at du holder taket rent. To gode hjelpemiddel er en god stige og en høytrykkspyler. Vi har høytrykkspylere for proffer og for hjemmefiksere. En god stige til taket er viktig og her har vi vanlige stiger og utskyvbare stiger.  Hos oss finner du alt innenfor takrenovering fra takshingel til takrenner. Vi har også flere lure måter å sikre taket, har du tenkt over snøfanger eller fuglebånd til taket? Mulighetene er mange og vi har svarene.

 

Vi hjelper deg med taket ditt

I vårt store sortiment på Byggmax finner du flere ulike takshingel og takplater i flere nyanser, slik at du kan skape et pent og klassisk tak. Men våre takpanner er ikke bare pene å se på, de er slitesterke og holder i mange år. Taket ditt vil være klart for å takle regn, vind og vinter! Hva med et pent entrètak over inngangsdøren? Vi har flere versjoner å velge mellom hos Byggmax. Takpapp i flere varianter finner du også hos oss. Takpapp finnes i to hovedtyper. Den ene er ytterpapp og den andre er underlagspapp. Hvilket taket ditt behøver kommer blant annet an på takets helling. Husk bare å oppbevare rullene i vertikal posisjon.

 

Bli inspirert av oss når du skal legge tak

Å legge takstein trenger ikke være vanskelig i det hele tatt. Med Byggmax på laget legger du takstein som en proff på null komma niks. La deg gjerne inspirere av våre gjør-det-selv filmer, vi viser deg akkurat hvordan du skal montere tak som holder seg vakkert i mange år.
Har du lyst å sitte ute på altanen selv om det regner? Hvorfor ikke legge noen flotte takplater i plast som egner seg utmerket til dette, spesielt om du vil i tillegg ha lys gjennom altantaket.
Men hvis du ikke vil ha i plast har vi også flotte bølgeblikkplater som du kan bruke.

 

Velkommen til Byggmax!

Hos Byggmax finner du alt du kan trenge for å legge nytt tak, sette opp entrètak eller vil pusse opp det gamle taket. Vi har rask levering på alle våre varer og de ansatte kan hjelpe deg med råd eller tips.

136 Produkter

 1. Takshingel
  3m2, svart, konturer
  Takshingel
  Pris fra
  149   kr /m2
 2. Undertak
  Voksimpregnert trefiberplate
  Undertak
  Pris fra
  179   kr /stk
 3. Vindskiplate
  Sort, 2000x120mm
  Vindskiplate
  Pris fra
  195   kr /stk
 4. Nedløpsrør
  3m, sort, 75mm
  Nedløpsrør
  Pris fra
  248 90 kr /stk
 5. Takbelegg Basic
  8x0,7m, 14 grad, grå
  Takbelegg Basic
  Pris fra
  449   kr /stk
 6. Fotplate
  BTS 3-17, Stål 2m, Svart
  Fotplate
  Pris fra
  195   kr /stk
 7. Overlagsbelegg Svart
  SBS 4500, 1x7m
  Overlagsbelegg Svart
  Pris fra
  795   kr /stk
 8. Møneplate
  Sort, TR20, 2000mm
  Møneplate
  Pris fra
  279   kr /stk
 9. Fotplate
  BPS 9-11, Stål 2m, Svart
  Fotplate
  Pris fra
  195   kr /stk
 10. Takpapp 70x1200 PLUS
  Takpapp 70x1200 PLUS
  1295   kr /st

136 Produkter