Tak

Vi trenger alle et tak over hodet for å beskytte oss mot vær og vind, og hos Byggmax finner du alt du trenger for å bygge et som er både standhaftig og pålitelig. Bestill i dag og du er garanter kvalitetsprodukter av ypperste klasse til en konkurransedyktig og overraskende hyggelig pris.

Tak fra Byggmax er enkelt og ikke minst til en god pris. Taket beskytter huset ditt mot regn og vind og hjelper å holde på varmen, som er viktig i det norske klimaet. På Byggmax hjelper vi deg gjerne med takrenovering, for deg som er hjemmefikser og til deg som er proff. Vi blir gjerne med når du skal legge nytt tak eller pusse opp det gamle taket.

Legg nytt tak eller fiks opp det gamle

Selv om det kan regne og blåse hele året i landet vårt, er det viktig at du holder taket rent. To gode hjelpemiddel er en god stige og en høytrykkspyler. Vi har høytrykkspylere for proffer og for hjemmefiksere. En god stige til taket er viktig og her har vi vanlige stiger og utskyvbare stiger.  Hos oss finner du alt innenfor takrenovering fra takshingel til takrenner. Vi har også flere lure måter å sikre taket, har du tenkt over snøfanger eller fuglebånd til taket? Mulighetene er mange og vi har svarene.

Vi hjelper deg med taket ditt

I vårt store sortiment på Byggmax finner du flere ulike takshingel og takplater i flere nyanser, slik at du kan skape et pent og klassisk tak. Men våre takpanner er ikke bare pene å se på, de er slitesterke og holder i mange år. Taket ditt vil være klart for å takle regn, vind og vinter! Hva med et pent entrètak over inngangsdøren? Vi har flere versjoner å velge mellom hos Byggmax. Takpapp i flere varianter finner du også hos oss. Takpapp finnes i to hovedtyper. Den ene er ytterpapp og den andre er underlagspapp. Hvilket taket ditt behøver kommer blant annet an på takets helling. Husk bare å oppbevare rullene i vertikal posisjon.

Bli inspirert av oss når du skal legge tak

Å legge takstein trenger ikke være vanskelig i det hele tatt. Med Byggmax på laget legger du takstein som en proff på null komma niks. Takstein er dessuten det mest brukte takdekket. Vi har selvfølgelig tilbehøren du trenger for å legge takstein. La deg gjerne inspirere av våre gjør-det-selv filmer, vi viser deg akkurat hvordan du skal montere tak som holder seg vakkert i mange år. Har du lyst å sitte ute på altanen selv om det regner? Hvorfor ikke legge noen flotte takplater i plast som egner seg utmerket til dette, spesielt om du vil i tillegg ha lys gjennom altantaket.
Men hvis du ikke vil ha i plast har vi også flotte bølgeblikkplater som du kan bruke.

Velkommen til Byggmax!

Legg nytt tak med takstein, takplater eller renovere taket med produkter fra Byggmax. Hos oss finner du alt du kan trenge for å legge nytt tak, sette opp entrètak eller vil pusse opp det gamle taket. Vi har rask levering på alle våre varer og de ansatte kan hjelpe deg med råd eller tips.

Vis mer
Filter

134 Resultater

Sorter etter
Flere varianter
Fra 139  kr /m2
Lengde: 400 - 3550 mm Bredde: 1160 mm
Fra 299  kr /m2
Trebolit
149  kr
Trebolit
Fra 879  kr
Sort, 2000x80mm
Fra 169  kr
Trebolit
8x0,7m, 14 grad, grå
529  kr
Finnes i flere utførelser
Fra 379 80  kr
Trebolit
289  kr
BTS 3-17, Stål 2m, Svart
199  kr
Trebolit
149  kr /m2
Bison
Finnes i flere størrelser
Fra 859  kr
Plus
1 295  kr
Bison
Finnes i flere størrelser
Fra 869  kr
Trebolit
Fra 879  kr
Sort, 2000x120mm
199  kr
Voksimpregnert trefiberplate
199  kr
Basic, Black, Yam2000
569  kr
25x1,5m gjennomtrengingssikker
1 999  kr
Passer til alle takpanneprofiler, på øverste trinn kobles en innfesteskinne
Fra 219  kr
3m, sort, 75mm
Fra 326 99  kr
BPS 9-11, Stål 2m, Svart
199  kr