Tak

Vi trenger alle et tak over hodet for å beskytte oss mot vær og vind, og hos Byggmax finner du alt du trenger for å bygge et som er både standhaftig og pålitelig. Bestill i dag og du er garanter kvalitetsprodukter av ypperste klasse til en konkurransedyktig og overraskende hyggelig pris.

Tak og takrenovering

Tak fra Byggmax er enkelt og ikke minst til en god pris. Taket beskytter huset ditt mot regn og vind og hjelper å holde på varmen, som er viktig i det norske klimaet. På Byggmax hjelper vi deg gjerne med takrenovering, for deg som er hjemmefikser og til deg som er proff. Vi blir gjerne med når du skal legge nytt tak eller pusse opp det gamle taket.

 

Legg nytt tak eller fiks opp det gamle

Selv om det kan regne og blåse hele året i landet vårt, er det viktig at du holder taket rent. To gode hjelpemiddel er en god stige og en høytrykkspyler. Vi har høytrykkspylere for proffer og for hjemmefiksere. En god stige til taket er viktig og her har vi vanlige stiger og utskyvbare stiger.  Hos oss finner du alt innenfor takrenovering fra takshingel til takrenner. Vi har også flere lure måter å sikre taket, har du tenkt over snøfanger eller fuglebånd til taket? Mulighetene er mange og vi har svarene.

 

Vi hjelper deg med taket ditt

I vårt store sortiment på Byggmax finner du flere ulike takshingel og takplater i flere nyanser, slik at du kan skape et pent og klassisk tak. Men våre takpanner er ikke bare pene å se på, de er slitesterke og holder i mange år. Taket ditt vil være klart for å takle regn, vind og vinter! Hva med et pent entrètak over inngangsdøren? Vi har flere versjoner å velge mellom hos Byggmax. Takpapp i flere varianter finner du også hos oss. Takpapp finnes i to hovedtyper. Den ene er ytterpapp og den andre er underlagspapp. Hvilket taket ditt behøver kommer blant annet an på takets helling. Husk bare å oppbevare rullene i vertikal posisjon.

 

Bli inspirert av oss når du skal legge tak

Å legge takstein trenger ikke være vanskelig i det hele tatt. Med Byggmax på laget legger du takstein som en proff på null komma niks. La deg gjerne inspirere av våre gjør-det-selv filmer, vi viser deg akkurat hvordan du skal montere tak som holder seg vakkert i mange år.
Har du lyst å sitte ute på altanen selv om det regner? Hvorfor ikke legge noen flotte takplater i plast som egner seg utmerket til dette, spesielt om du vil i tillegg ha lys gjennom altantaket.
Men hvis du ikke vil ha i plast har vi også flotte bølgeblikkplater som du kan bruke.

 

Velkommen til Byggmax!

Hos Byggmax finner du alt du kan trenge for å legge nytt tak, sette opp entrètak eller vil pusse opp det gamle taket. Vi har rask levering på alle våre varer og de ansatte kan hjelpe deg med råd eller tips.

119 Produkter

 1. Møne Taksteinsplate
  Sort 2000mm
  Møne Taksteinsplate
  Pris fra
  339   kr /stk
 2. Mønelokk Taksteinsplate
  Sort, plast
  Mønelokk Taksteinsplate
  Pris fra
  79 95 kr /stk
 3. Møneplate
  Sort, TR20, 2000mm
  Møneplate
  Pris fra
  279   kr /stk
 4. Blad
  Plateskjærer
  Blad
  Pris fra
  349   kr /stk
 5. Takbelegg Basic
  8x0,7m, 14 grad, grå
  Takbelegg Basic
  Pris fra
  449   kr /stk
 6. Tettebånd Taksteinsplate
  2000mm
  Tettebånd Taksteinsplate
  Pris fra
  69 95 kr /stk
 7. Platesaks venstre
  Platesaks venstre
  Pris fra
  79 95 kr /stk

119 Produkter