Takpapp

Takpapp fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har taket på huset blitt ødelagt og trenger å repareres? Eller skal du legge et helt nytt tak på hytta? Hos Byggmax får du både takshingel, takpapp og mye annet til disse formålene.

Takpapp fra Byggmax kan du legge selv
Takpapp finnes i to forskjellige hovedtyper. Den ene er ytterpapp og den andre er underlagspapp. Hvilket taket ditt behøver kommer blant annet an på takets helning. Du får selvsagt begge typene hos Byggmax. Å legge disse takpappene er noe av det enkleste du kan gjøre. Du trenger hverken gassbrenner eller tjære, siden pappen er selvklebende. Dersom du gjør dette på en god måte, er du sikret et tak som holder tett i lang tid fremover. Husk bare på å oppbevare rullene i vertikal posisjon. Legges de horisontalt kan du risikere at de får en oval form, og dette kan gjøre påføringen vanskeligere.

Takpapp av høy kvalitet for langvarig holdbarhet
Takpapp fra Byggmax er av høy kvalitet. De er laget av materialer som vil tåle både norsk sommer- og vintervær. Ytterpapp har en holdbarhet på 25 - 30 år, men vedlikehold kan være nødvendig etter rundt 15 år. Da behandles taket med en såkalt tetningsmasse, og denne massen får du også her hos Byggmax. Når du har fått taket på plass er det kanskje andre prosjekter som venter på å bli gjort? Kanskje trenger hagen en liten ansiktsløftning? Ta en titt på vårt store utvalg av hagetilbehør. Her vil du garantert finne noe som du kan få bruk for i hagen.

Takpapp til store og små tak finner du hos Byggmax
Takpapp som passer perfekt til din taktype får du hos Byggmax til gunstige priser. Hos oss er alle velkomne. Trenger du tips og råd er det bare å spørre oss.

25 Produkter

 1. Pris fra
  249   kr /stk
  2-5 d
 2. Pris fra
  119   kr /stk
  2-5 d
 3. Pris fra
  769   kr /stk
  10-15 d
 4. Pris fra
  449   kr /stk
  2-5 d
 5. Pris fra
  799   kr /stk
  2-5 d
 6. Pris fra
  49 95 kr /stk
  2-5 d
 7. Pris fra
  599   kr /stk
  2-5 d
 8. Pris fra
  199   kr /stk
  2-5 d
 9. Pris fra
  199   kr /stk
  10-15 d
 10. Pris fra
  549   kr /stk
  10-15 d

25 Produkter