Taklist CB530

200x2,7x1,5cm, polystyren, hvit
ART.NR: 662214
Taklisten CB530 med sin trappetrinnutforming er først og fremst ment for vinkelen mellom tak og vegg der den kan monteres enten stående eller liggende.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Taklist CB530

Tidligere var det profesjonelle håndverkere som produserte og monterte gipsstukkaturer. I dag er det mye enklere. Moderne stukkaturlister av plast monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med taket eller veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Taklisten CB530 med sin trappetrinnutforming er først og fremst ment for vinkelen mellom tak og vegg der den kan monteres enten stående eller liggende. Listen har mange bruksområder og kan for eksempel brukes til å gi garderober og skapinnredning en tidløs innramming.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Durofoam

Durofoam er en polystyrenbasert plast som er vannbestandig og med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Vis mer
Varemerke Orac Decor