Trådspole for ryddesag BC 260 L AL-KO

M10 x 1,25
ART.NR: 687276788
Original AL-KO Dual Wire Spool for gresstrimmere i BC 225-serien og BC 260 L-serien. Trimmertråd av høy kvalitet og slitesterk nylon sikrer optimale klipperesultater og har en diameter på 1,8 mm.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trådspole for ryddesag BC 260 L AL-KO

Original AL-KO Dual Wire Spool for gresstrimmere i BC 225-serien og BC 260 L-serien. Trimmertråd av høy kvalitet og slitesterk nylon sikrer optimale klipperesultater og har en diameter på 1,8 mm. Den halvautomatiske trådspolen gjør det utrolig enkelt å etterjustere tråden under bruk. Det er enkelt å bytte ut trådhodet med noen få håndgrep. Inkludert viklingsbeskyttelse.

Tekniske data
Nylontråd av høy kvalitet, Ø 1,8 mm, Trådmating: Halvautomatisk, enkel å skifte, inkludert viklingsbeskyttelse.

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • GT_THREAD_SIZE_SPOOL: M10 x 1,25
  • Gjengediameter (mm): 2 mm
  • Gjengelengde (cm): 460 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO