Trådspole for Trimmer BC 260/330 MT/225/4125/4535 AL-KO

33.5 cm
ART.NR: 687276761
Original AL-KO trådspole med doble tråder for ulike gressklippere. Slitesterk nylontrimmertråd av høy kvalitet som sikrer optimale klipperesultater, har en lengde på 2 x 2,5 m og en diameter på 2,4 mm.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trådspole for Trimmer BC 260/330 MT/225/4125/4535 AL-KO

Original AL-KO trådspole med doble tråder for ulike gressklippere. Slitesterk nylontrimmertråd av høy kvalitet som sikrer optimale klipperesultater, har en lengde på 2 x 2,5 m og en diameter på 2,4 mm. Takket være den halvautomatiske funksjonen er det svært enkelt å etterjustere tråden under bruk. Det er enkelt å bytte ut trådhodet med noen få håndgrep. Inkludert viklingsbeskyttelse.

Tekniske data
Høykvalitets nylontråd, Ø 2,4 mm (2 x 2,5 m), Trådmating: Halvautomatisk, enkel å skifte, inkludert viklingsbeskyttelse.

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Dimensjonslengde boks cm: 33.5 cm
  • GT_THREAD_SIZE_SPOOL: M10 x 1,25 Left-hand thread
  • Trimmerhode type: Klassisk
  • Trådfremføring: Tipp-automatik
  • Gjengediameter (mm): 2.4 mm
  • Gjengelengde (cm): 420 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO