Trapp Dublin Style6 U-Form Dolle

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687193430
Den moduloppbygde DUBLIN-trappen er både fleksibel, elegant og passer inn i de fleste hjem.
Vis mer
Farge:
Material:
Antall trinn:
Bredde:
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trapp Dublin Style6 U-Form Dolle

Den moduloppbygde DUBLIN-trappen er både fleksibel, elegant og passer inn i de fleste hjem. Trappen er laget av FSC®-sertifisert tre og er enkel å installere.

Funksjonelt design og plassbesparende DUBLIN-trapp
Denne plassbesparende trappen kombinerer elegant form med utsøkt funksjon. Trappen fås i flere forskjellige varianter og design – i tillegg kan trappen enkelt tilpasses, selv om det er trangt om plassen. DUBLIN er en stilig trapp med et moderne design. Trappen fås med 11–15 trinn i heltre og det oppnås en maksimumshøyde fra gulv til gulv på 360 cm. Ved montering av 13–15 trinn er det nødvendig å installere en understøttelse (denne er inkludert). Ønsker du en lavere trapp, er det enkelt å fjerne nødvendige trinn slik at du oppnår riktig høyde. Robuste trinn i 38 mm og stort sett uimottakelig for riper. Trinnene er enkle å vedlikeholde takket være en halvblank lakk. Høyden på hvert trinn kan justeres mellom 18,5 og 22,5 cm. Midtkonstruksjonen til trappen er kraftig og gelenderet er montert over to trinn, noe som gir høy stabilitet

En trapp helt etter dine ønsker!
DUBLIN kan monteres som en rettløps-, kvartsvings- eller halvsvingstrapp med en rekke trinn, gelendre og elegante farger. Du velger bare det designet som går i tråd med resten av hjemmet og innredningsstilen din. Trappens kvart- eller halvsvingsfunksjon kan plasseres hvor som helst på trappen slik at den passer til akkurat ditt hjem. Fire veggbeslag er inkludert. Velges det kvartsving, er to av veggbeslagene nødvendige. Velges det halvsving, er alle de fire veggbeslagene nødvendige. Balustrene er montert på yttersiden av trinnene, og maksimerer dermed plassen på selve trinnet. Balustrene er montert på to trinn for å optimalisere komfort og stabilitet – noe som også gjør trinnene lettere å rengjøre. Den øverste konstruksjonen av balusteren er laget av pulverlakkert aluminium som gir en fleksibel og robust sammensetning med en perfekt finish. Gelenderet er også pulverlakkert i samme moderne, halvblanke farge som resten av konstruksjonen. Håndlistene er laget i samme heltre som trinnene. Enkelt og elegant!

Design helt ned til minste detalj!
DUBLIN er utviklet med fokus på design helt ned til minste detalj. DOLLE dekkhetter er inkludert, de er designet for å skjule skruene som er brukt til å feste trappen. For å sette prikken over i-en – og øke sikkerheten markant, kan det kjøpes et gelender til reposet i matchende design. I utgangspunktet leveres trappen med et enkeltsidig gelender. For å øke både sikkerheten og komforten kan det i tillegg kjøpes et ekstra gelender. Det kan tilføyes barnesikringslister for å sikre at barn ikke kan krype mellom trinnene. De monteres under hvert trinn og kommer i farger som matcher resten av trappen du har valgt.

Oppmåling til den nye trappen din
Vær oppmerksom på at denne trappen er designet til rom med en etasjeskiller på min. 20 cm. Håndlisten leveres i lengder på 150 cm.


Modultrapper
En såkalt modultrapp er innvendige trapper som kommer i ulike trappmoduler og er satt sammen av et midtstykke i metall og trinn i tre. Siden det er en trapp som kommer i moduler, er den dermed også lettere å montere. Våre modultrapper er alle innvendige trapper og er tilgjengelige som enten trapper med kvartsving, trapper med halvsving eller rettløbstrapper. Se trapp utvalget nedenfor hvis du er på utkikk etter inne trapper til hjemmet ditt.

Vis mer
Varemerke Dolle