Trapp Sydney Classic III L-Form Dolle

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687194103
Rettløpstrapp eller L-trapp i unikt designDen elegante rettløpstrappen og de brede trinnene gjør SYDNEY til et unikt designelement i hjemmet.
Vis mer
Farge:
Material:
Antall trinn:
Bredde:
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Trapp Sydney Classic III L-Form Dolle

Rettløpstrapp eller L-trapp i unikt design
Den elegante rettløpstrappen og de brede trinnene gjør SYDNEY til et unikt designelement i hjemmet. L-trappen, hvor 2 trinn dreier i bunnen av trappen, er enkel og passer inn i den minimalistiske stilen. SYDNEY-trappen kombinerer høy kvalitet med god funksjonalitet, og gir deg mulighet for å tilpasse trappen til akkurat ditt hjem. Det betyr at du kan velge å installere trappen med en lav stigningshøyde og oppnå god komfort, eller du kan også velge å montere trappen med en brattere stigning og dermed oppnå en mer plassbesparende trappeløsning.

Trapp med mulighet for LED-belysning
DOLLE SYDNEY imponerer med midtkonstruksjon og integrert LED-belysning (kjøpes separat). Trappen kombinerer brukervennlighet, design og ekstra belysning på samme tid. LED-lyset kan dimmes etter behov og gir et behagelig, varmt og diskret lys i rommet, og du kan fritt tilpasse lyset etter stemningen i rommet. Det følger med en trådløs fjernkontroll til LED-belysningen. Trappen leveres med to dekkskinner til midtlinjen i midtkonstruksjonen der LED-belysningen skal plasseres. Den ene dekkskinnen er matt og gjennomsiktig og passer til LED-lyset. Hvis du ikke velger LED-lys, bruker du aluminiumsskinnen som matcher fargen på trappen for å sikre en god finish.


Modultrapper
En såkalt modultrapp er innvendige trapper som kommer i ulike trappmoduler og er satt sammen av et midtstykke i metall og trinn i tre. Siden det er en trapp som kommer i moduler, er den dermed også lettere å montere. Våre modultrapper er alle innvendige trapper og er tilgjengelige som enten trapper med kvartsving, trapper med halvsving eller rettløbstrapper. Se trapp utvalget nedenfor hvis du er på utkikk etter inne trapper til hjemmet ditt.

Vis mer
Varemerke Dolle