Impregnert trevirke

Impregnert trevirke fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Høy kvalitet, lave priser, rett hjem til deg. Kjøp impregnert terrassebord fra Byggmax og skap din egen uteplass. Det har aldri vært enklere.

Din egen terrasse

Hvem har vel ikke drømt om å sitte på terrassen en varm sommerkveld og la humla suse? Eller kle seg i en varm genser og nyte den skarpe høstluften utendørs? Med impregnert konstruksjonsvirke fra Byggmax, som stendere, takbjelker, sperrer og bjelkelag, kan du få til det meste. Impregnert trevirke anbefales når du skal bygge utendørs, for eksempel til terrasse, platting og brygge. Treverket inneholder fullgod, langvarig og garantert beskyttelse mot råte. Hvis du vil friske opp utseendet er treolje en viktig partner. Den trenger ikke inn i treet slik som den beskyttende impregneringen, men legger seg utenpå og gir en vakker overflate.

Bli imponert med impregnert

Når du skal i gang med et utendørs byggeprosjekt, slik som platting, brygge eller terrasse, er det viktig å velge gode råmaterialer, men også godt verktøy. Valg av terrasseskrue er essensielt her. Hos Byggmax kan du velge i et bredt utvalg skruer, alle designet med utendørsbygging for øyet. Vet du ikke hvilke skruer du bør velge hjelper vår dyktige kundeservice deg med alt du måtte lure på. Med verktøy, skruer og impregnert trevirke fra Byggmax er du klar til å ta fatt på jobben og realisere terrassedrømmen! Neste sommers lange kvelder nytes best på terrassen med et glass god drikke. Gled deg!

Impregnert trevirke finner du hos Byggmax

Impregnert trevirke gir deg muligheten til å virkeliggjøre drømmen om en terrasse. Med rimelige priser, rask levering og fantastisk kundeservice tar Byggmax deg noen steg videre på veien!

34 Produkter

 1. Trappevange 7-trinn
  NTR/A
  Trappevange 7-trinn
  Pris fra
  349   kr
 2. 48x48 Impr. Lekt
  Justert Kl. 1 CU
  48x48 Impr. Lekt
  Pris fra
  31 45 kr
 3. 23x48 Impr. Lekt
  Grønn, NTR A/B
  23x48 Impr. Lekt
  Pris fra
  21 45 kr
 4. 19x98 Impr. Kledning
  NTR
  19x98 Impr. Kledning
  Pris fra
  36 45 kr
 5. 30x48 Impr. Lekt
  NTR A/B
  30x48 Impr. Lekt
  Pris fra
  21 45 kr
 6. 28x70 Lekt Impregnert
  NTR/AB
  28x70 Lekt Impregnert
  Pris fra
  24 95 kr /m
 7. Trappevange 3-Trinn
  NTR/A
  Trappevange 3-Trinn
  Pris fra
  159   kr /st

34 Produkter