Impregnert trevirke

Impregnert trevirke fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Høy kvalitet, lave priser, rett hjem til deg. Kjøp impregnert terrassebord fra Byggmax og skap din egen uteplass. Det har aldri vært enklere!

Din egen terrasse
Hvem har vel ikke drømt om å sitte på terrassen en varm sommerkveld og la humla suse? Eller kle seg i en varm genser og nyte den skarpe høstluften utendørs? Med impregnert konstruksjonsvirke fra Byggmax, som stendere, takbjelker, sperrer og bjelkelag, kan du få til det meste. Impregnert trevirke anbefales når du skal bygge utendørs, for eksempel til terrasse, platting og brygge. Treverket inneholder fullgod, langvarig og garantert beskyttelse mot råte. Hvis du vil friske opp utseendet er treolje en viktig partner. Den trenger ikke inn i treet slik som den beskyttende impregneringen, men legger seg utenpå og gir en vakker overflate.

Bli imponert med impregnert
Når du skal i gang med et utendørs byggeprosjekt, slik som platting, brygge eller terrasse, er det viktig å velge gode råmaterialer, men også godt verktøy. Valg av terrasseskrue er essensielt her. Hos Byggmax kan du velge i et bredt utvalg skruer, alle designet med utendørsbygging for øyet. Vet du ikke hvilke skruer du bør velge hjelper vår dyktige kundeservice deg med alt du måtte lure på. Med verktøy, skruer og impregnert trevirke fra Byggmax er du klar til å ta fatt på jobben og realisere terrassedrømmen! Neste sommers lange kvelder nytes best på terrassen med et glass god drikke. Gled deg!

Impregnert trevirke finner du hos Byggmax
Impregnert trevirke gir deg muligheten til å virkeliggjøre drømmen om en terrasse. Med rimelige priser, rask levering og fantastisk kundeservice tar Byggmax deg noen steg videre på veien!

Impregnert trevirke fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Høy kvalitet, lave priser, rett hjem til deg. Kjøp impregnert terrassebord fra Byggmax og skap din egen uteplass. Det har aldri vært enklere!

 

Din egen terrasse

Hvem har vel ikke drømt om å sitte på egen terrasse en varm sommerkveld og bare la humla suse? Eller kle seg i en varm genser og nyte den skarpe høstluften utendørs? Med impregnert treverk fra Byggmax, som stendere, takbjelker, sperrer og bjelkelag, kan du få til det meste. Impregnert trevirke anbefales når du skal bygge utendørs, for eksempel til terrasse, platting og brygge. Impregnert treverk inneholder fullgod, langvarig og garantert beskyttelse mot råte. Hvis du vil friske opp utseendet er treolje en god partner. Den trenger ikke inn i treet slik som den beskyttende impregneringen, men legger seg utenpå og gir en vakker overflate.

 

Bygg deg en bod

De aller fleste opplever at alt man ikke har plass til settes i garasjen. Hvorfor ikke bygge en liten hagebod og gi garasjen tilbake til bilen? I en hagebod kan du sette vinterdekk, ski, akebrett og snøskuffer, og når vinteren kommer bytter du ut med sommerdekk, gressklipper og hageredskaper. Med godt impregnert treverk får du en bod av høy kvalitet, som kan ta vare på ale tingene dine uansett årstid. Vi har impregnert trevirke i alle dimensjoner til alle slags boder, både store og små.

 

Imponert trevirke

Impregnert trevirke er essensielt når du skal i gang med et utendørs byggeprosjekt, slik som platting, brygge eller terrasse. Da er det viktig å velge gode både gode råmaterialer, i tillegg til godt verktøy. Valg av terrasseskrue er essensielt her. Hos Byggmax kan du velge i et bredt utvalg skruer, alle designet med utendørsbygging for øyet. Vet du ikke hvilke skruer du bør velge, så hjelper vår dyktige kundeservice deg med alt du måtte lure på. Med verktøy, skruer og impregnert trevirke fra Byggmax er du klar til å ta fatt på jobben og realisere terrassedrømmen! Neste sommers lange kvelder nytes best på terrassen med et glass god drikke. Gled deg!

 

Impregnert treverk finner du hos Byggmax

Impregnert treverk gir deg muligheten til å virkeliggjøre drømmen om en terrasse. Med rimelige priser, rask levering og fantastisk kundeservice tar Byggmax deg noen steg videre på veien!

48 Produkter

 1. Vangstykke 5-trinn
  NTR/A
  Vangstykke 5-trinn
  Pris fra
  199   kr /stk
 2. Trappevange 7-trinn
  NTR/A
  Trappevange 7-trinn
  Pris fra
  239   kr /stk
 3. Trappevange 3-Trinn
  NTR/A
  Trappevange 3-Trinn
  Pris fra
  109   kr /stk
 4. 28x70 Lekt Impregnert
  NTR/AB
  28x70 Lekt Impregnert
  Pris fra
  24 95 kr /lm
 5. 28x145 Terrassebord
  Impr. Kl. 1 CU
  28x145 Terrassebord
  Pris fra
  47 95 kr /lm
 6. Impr lekt 36x198
  Grønn, NTR A/B
  Impr lekt 36x198
  Pris fra
  33 95 kr /lm
 7. TRAPPEVANGE 7-STEG
  NTR/A
  TRAPPEVANGE 7-STEG
  669   kr /stk
 8. TRAPPEVANGE 5-STEG
  NTR/A
  TRAPPEVANGE 5-STEG
  489   kr /stk
 9. TRAPPEVANGE 4-STEG
  NTR/A
  TRAPPEVANGE 4-STEG
  399   kr /stk
 10. TRAPPEVANGE 3-STEG
  NTR/A
  TRAPPEVANGE 3-STEG
  329   kr /stk
 11. TRAPPEVANGE 2-STEG
  NTR/A
  TRAPPEVANGE 2-STEG
  259   kr /stk
 12. TRAPPEVANGE 6-STEG
  NTR/A
  TRAPPEVANGE 6-STEG
  599   kr /stk
 13. 16x98 Impr. Kledning
  16x98mm, NTR A/B
  16x98 Impr. Kledning
  Pris fra
  24 95 kr /lm

48 Produkter