Terrassebord Impregnert

Har du lyst til å bygge altan, terrasse eller kanskje et uterom Flott! Kom i gang og kjøp impregnerte terrassebord av høy kvalitet til prosjektet ditt. Velkommen.

Impregnert terrassebord av høy kvalitet til lav pris finner du hos Byggmax. Når man først bygger seg en terrasse, så er det viktig at man bruker gode råmaterialer. Man ønsker jo ikke å gjøre jobben om igjen allerede om noen få år. Med våre trykkimpregnerte terrassebord kan du krysse av for et vel utført prosjekt når du er ferdig, vel vitende om at det blir veldig lenge til neste gang.

   

Det er på terrassen det skal skje

Etter en lang og våt høst, kanskje etterfulgt av en snørik vinter med mye våt og tung snø, så kommer vårsola etter hvert til syne. Når den siste snøen så er smeltet er det ikke rent lite påkjenning en terrasse har vært utsatt for. Denne terrassen skal nå bli stedet for mange koselige kvelder og sommerdager frem mot høsten igjen. Da er vi sikre på at du vil sette pris på en pen terrasse som er behagelig å både se og spasere på. Så om du vurderer å bygge deg en ny terrasse for første gang eller kanskje bytte ut en eldre modell, så vil vi anbefale deg å bruke trykkimpregnerte terrassebord. Med trykkimpregnerte terrassebord blir terrassen din et sted der du kan invitere familie og venner til hyggelig samvær, år etter år, uten å være redd for at vær og vind gjennom høst- og vinterhalvåret har gjort uteplassen din til et ufint sted å være.    

 

Alltid god kvalitet med impregnert terrassebord

Impregnert terrassebord er en bestselger hos oss. Profesjonelle håndverkere vet hva som tåler å stå utendørs i vårt tøffe klima, og de vet hvor de finner det. Men for alle andre er det ikke alltid like selvsagt hvilke materialer man skal bruke til de ulike prosjektene våre. Det er derfor viktig for oss å få fortelle deg at du alltid kan kontakte oss for råd og hjelp, hvis du skulle være i tvil. Kontakt oss og fortell oss hva du ønsker å bygge, så kan vi fortelle deg om du skal bruke trykkimpregnerte terrassebord eller materialer som ikke er impregnerte.    

6 Produkter

6 Produkter