Kledning Utvendig

Utvendig kledning fra Byggmax monterer du raskt, enkelt og billig. Kle boligen med dobbelfals eller legg kledningen uten fals. Vi kan tilby deg kledninger med god kvalitet til en rimelig pris, uansett hva slags utvendig kledning du velger å gå for.

 

Skift kledning i dag

En god og solid bolig skal også ha en utvendig kledning av god kvalitet. Hvilken type materialer man velger varierer ut fra boligens utseende og andre praktiske ting. I tidligere tider monterte man bordene loddrett i strøk hvor det blåste mye, mens vannrette kledningsbord ble brukt i regnfulle strøk. I dag har vi ikke behov for å tenke slik, takket være grunning og utendørsmaling som beskytter treverket. Å legge utvendig kledning er en enkel sak å få til på egen hånd. Ikke trenger man all verden av utstyr heller. Har du spørsmål, eller trenger noen råd, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Lang levetid med riktige materialer

Hos oss finner du utvendig kledning som passer like godt til nybygg som til restaurering. Tar du en titt på vårt store utvalg oppdager du også hvorfor levetiden på bordkledning fra oss er lang. Produktene våre er produsert i gran, lerk eller sedertre, som alle er meget holdbare treslag. Det er viktig å behandle utendørskledningen med grunning og maling rett etter montering. Deretter kreves det et nytt strøk maling med jevne mellomrom. Hvorfor ikke begynne utvendig og deretter fornye boligen innvendig etterhvert? Vi tilbyr også produkter til innendørs bruk. Vi har plater som egner seg ypperlig for et nytt entretak eller dekorfliser til en spennende vegg. Uavhengig av hva du trenger - vi har det!

 

Utvendig kledning og utvendig panel

Kjært barn har mange navn, heter det, og utvendig panel og utvendig kledning beskriver som oftest samme formål. Huset vi bor i er blant våre dyreste eiendeler og fortjener å bli tatt ekstra godt vare på. Vi ønsker derfor å hjelpe alle med å finne den riktige kledningen utvendig og andre treverk til sitt hus. Ingen prosjekter er for små og ingen for store. Vi leverer kvalitet til gode priser, slik at du skal kunne vite at boligen din er i trygge hender.

Filter

25 Resultater

Sorter etter
34 95  kr /m
31 85  kr /m
Fra 32 85  kr /m
Fra 25 80  kr /m
19 85  kr /m
38 95  kr /m
Gran/furu, justert
18 95  kr /m
Nordic Fibercement
195  kr
28 75  kr /m
39 45  kr /m
31 85  kr /m
Nordic Fibercement
295  kr
35 95  kr /m
Fra 17 60  kr /m
Nordic Fibercement
295  kr
Nordic Fibercement
195  kr
Kärnsund
Finnes i flere lengder
Fra 129  kr /m
Nordic Fibercement
295  kr
39 95  kr /m
34 95  kr /m
Nordic Fibercement
2-pack, for festing av fasadeplater
89 95  kr
31 85  kr /m
38 95  kr /m
35 95  kr /m