Kledning Utvendig

Kledning utvendig fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Kle boligen med dobbelfals eller legg kledning uten fals. Vi kan tilby deg alle med en god kvalitet og til rimelige priser.

Skift kledning i dag
En god og solid bolig skal også ha kledning utvendig av god kvalitet. Hvilken type bord man velger varierer ut fra boligens utseende og andre praktiske ting. I tidligere tider la man bordene loddrett i strøk hvor det blåste mye, mens vannrette kledningsbord ble brukt i regnfulle strøk. I dag har vi ikke behov for å tenke slik, takket være grunning og utendørsmaling som beskytter treverket. Å legge bordkledning er en enkel sak å få til på egen hånd. Ikke trenger man all verden av utstyr heller. Har du spørsmål, eller trenger noen råd, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Lang levetid med riktige materialer
Kledning utvendig, som du finner hos oss, passer like godt til nybygg som til restaurering. Tar du en titt på vårt store utvalg oppdager du også hvorfor levetiden på bordkledning fra oss er lang. Produktene våre er produsert i gran, lerk eller sedertre, som alle er meget holdbare treslag. Det er viktig å behandle utendørskledningen med grunning og maling rett etter monteringen. Deretter kreves det et nytt strøk maling med jevne mellomrom. Hvorfor ikke begynne utvendig og etterhvert fornye boligen inne også? Vi tilbyr også produkter til innendørs bruk. Vi har plater som egner seg ypperlig for et nytt entretak eller dekorfliser til en spennende vegg. Uavhengig av hva du trenger - vi har det!

Kledning utvendig til dine byggeprosjekter finner du hos Byggmax
Vi hjelper alle med å finne den riktige kledning utvendig. Ingen prosjekter er for små og ingen for store. Vi leverer kvalitet til gunstige priser.

Utvendig kledning fra Byggmax monterer du raskt, enkelt og billig. Kle boligen med dobbelfals eller legg kledningen uten fals. Vi kan tilby deg kledninger med god kvalitet til en rimelig pris, uansett hva slags utvendig kledning du velger å gå for.

Skift kledning i dag

En god og solid bolig skal også ha en utvendig kledning av god kvalitet. Hvilken type materialer man velger varierer ut fra boligens utseende og andre praktiske ting. I tidligere tider monterte man bordene loddrett i strøk hvor det blåste mye, mens vannrette kledningsbord ble brukt i regnfulle strøk. I dag har vi ikke behov for å tenke slik, takket være grunning og utendørsmaling som beskytter treverket. Å legge utvendig kledning er en enkel sak å få til på egen hånd. Ikke trenger man all verden av utstyr heller. Har du spørsmål, eller trenger noen råd, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Lang levetid med riktige materialer

Hos oss finner du utvendig kledning som passer like godt til nybygg som til restaurering. Tar du en titt på vårt store utvalg oppdager du også hvorfor levetiden på bordkledning fra oss er lang. Produktene våre er produsert i gran, lerk eller sedertre, som alle er meget holdbare treslag. Det er viktig å behandle utendørskledningen med grunning og maling rett etter montering. Deretter kreves det et nytt strøk maling med jevne mellomrom. Hvorfor ikke begynne utvendig og deretter fornye boligen innvendig etterhvert? Vi tilbyr også produkter til innendørs bruk. Vi har plater som egner seg ypperlig for et nytt entretak eller dekorfliser til en spennende vegg. Uavhengig av hva du trenger - vi har det!

Utvendig kledning og utvendig panel

Kjært barn har mange navn, heter det, og utvendig panel og utvendig kledning beskriver som oftest samme formål. Huset vi bor i er blant våre dyreste eiendeler og fortjener å bli tatt ekstra godt vare på. Vi ønsker derfor å hjelpe alle med å finne den riktige kledningen utvendig til sitt hus. Ingen prosjekter er for små og ingen for store. Vi leverer kvalitet til gode priser, slik at du skal kunne vite at boligen din er i trygge hender.

18 Produkter

18 Produkter