Gulvlist

Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Handler du på Byggmax sin nettbutikk, finner du et stort utvalg til hyggelige priser

Gulvlist er noe de aller fleste har i alle rom hjemme. Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart? Da bør du gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax samtidig, for å sette prikken over i`en i oppussingsprosjektet ditt. Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser.    

 

Gulvlist har en viktig funksjon

Gulvlist brukes ikke bare for å pynte opp i hjemmet. En gulvlist brukes også for å skjule det som ligger bak. Når man tapetserer eller maler, så er det sjelden man treffer perfekt nede ved gulvet, og da vil en gulvlist enkelt kunne skjule unøyaktigheter og andre småfeil. Selve listen kan være av det helt enkle slaget, men man kan også få gulvlister som er vakkert utformet med fint mønster. Da kaller man det gjerne for en pyntelist.    

 

Fotlist av tre eller plast

Fotlist og gulvlist er to benevnelser på akkurat samme type listverk, og du kan få dem i forskjellige typer materialer. Det vanligste er fremdeles å montere gulvlister av tre, men det blir mer og mer vanlig å bruke lister av formstabil plast. Plastlisten limes på plass, og kan også overmales, for å få riktig stemning hjemme. Velger du gulvlist av plast kan du også få disse med plass til skjult kabeltrekking. Å kunne skjule internett-, lys-, og strømkabler bak en gulvlist er en kjempestor fordel i dagens tid. I dag har vi ofte flere apparater som trenger strøm og da blir det fort mange strømkabler liggende langs listene. Å kunne skjule disse helt vil derfor være et stort pluss i hjemmet.

34 Produkter

 1. Fotlist rund kant
  Flere størrelser
  Fotlist rund kant
  Pris fra
  36 95 kr /stk
 2. Sokkel Eik finér Barlinek
  12x56x3000mm
  Sokkel Eik finér Barlinek
  Pris fra
  169   kr /stk
 3. Sokkel Ask finér
  20x58x2200mm
  Sokkel Ask finér
  Pris fra
  79 95 kr /stk

34 Produkter