Rekker og lekter

Holder du på med å legge et tak, bygge en terrasse eller setter du opp en ny yttervegg? Da trenger du både rekker, sløyfer og lekter. Dette, og alt annet treverk og redskaper du trenger til ditt byggeprosjekt, finner du hos Byggmax til veldig gode priser.

 

Byggmax har lekter til ditt takprosjekt

Å legge et tak på egenhånd er ikke så vanskelig. Med nøyaktighet og litt planlegging kan resultatet bli ganske så bra. Hos Byggmax får du alt du trenger av sløyfer og lekter. En lekt har som oppgave å lage et underlag som takpannene kan ligge på. Sløyfenes oppgave er å skape et mellomrom mellom de horisontale lektene og underlagspappen. I tillegg drenerer sløyfer bort vann og fukt. Sløyfer og lekter fester du enkelt med spiker eller skruer med korrosjonsbeskyttelse. I værharde strøk kan det være en stor fordel å bruke impregnerte lekter. Disse vil kunne beskytte mot råte og insektangrep. Etter at taket er satt opp, og den siste taksteinen er lagt på plass, er det på tide å installere takrenner. Disse beskytter mot lekkasjer og ødeleggelser, både på innsiden og utsiden av huset. Ta en titt på vårt store utvalg og finn takrennen som passer best for ditt prosjekt.

 

Rekker og lekter laget av kvalitetsmaterialer

Rekker og lekter fra Byggmax er alltid laget av kvalitetsmaterialer. Trevirket som selges er valgt ut etter strenge kriterier for å gi så lang holdbarhet som mulig. Når du holder på med ditt byggeprosjekt er det viktig at du lagrer rekkene og lektene på et tørt område. Rekker og lekter vil kunne trekke til seg fuktighet, og råte kan lett oppstå.

 

Lekter til yttervegg og tak kjøper du hos Byggmax

Lekter fra Byggmax er av høy kvalitet og vedlikeholdsfrie. Når du først skal gjøre en jobb på boligen din bør du sørge for at du ikke trenger å gjøre jobben om igjen om noen få år. Hos oss finner du derfor kvalitetsmaterialer, selv om prisene er lave. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe angående montering av rekker, lekter, sløyfer eller andre ting.

Vis mer
Filter

8 Resultater

Sorter etter
Kl. 1
13 45  kr /m
Kl. 1
9 65  kr /m
6 85  kr /m
48mm
21 75  kr /m
Justert
18 55  kr /m
Justert
28 45  kr /m
Justert
14 55  kr /m
Justert
16 30  kr /m